Γκαλιάνι: Όχι στις εμβόλιμες αγωνιστικές

16:12 27/9/2012 - Πηγή: AEK365

Με το επιχείρημα της περιορισμένης προσέλευσης φιλάθλων στα γήπεδα την Τρίτη και την Τετάρτη, ο Αντριάνο Γκαλιάνι αποκάλυψε πως θα εισηγηθεί στην ιταλική Λίγκα να σταματήσει τις εμβόλιμες αγωνιστικές και, αντί αυτού, να ξεκινά το ιταλικό πρωτάθλημα πιο νωρίς.

Σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό "SKY" ο αντιπρόεδρος της Μίλαν τόνισε: "Έχει παρατηρηθεί πως η προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα την Τρίτη ή την Τετάρτη είναι μειωμένη κατά 30%. Ο κόσμος δεν μπορεί να πάει με την άνεσή του στο γήπεδο, αφού εργάζεται και σκέφτεται τόσο την κούραση όσο και την επόμενη μέρα. Πρέπει να

βρούμε τρόπο ώστε να μη χρειάζεται να γίνονται αγώνες μεσοβδόμαδα. Θα προτείνω στη Λίγκα να ξεκινάμε νωρίτερα το πρωτάθλημα και να γίνονται αγώνες μόνο τα Σαββατοκύριακα".
Ο Γκαλιάνι στάθηκε και στην κόπωση των ποδοσφαιριστών λέγοντας: "Δεν είναι μόνο αυτό. Οι παίκτες δεν έχουν χρόνο να ξεκουραστούν, ούτε σωματικά, ούτε ψυχικά. Μόλις τελειώσει ένα ματς, αμέσως σκέφτονται το επόμενο. Και αυτό μειώνει το θέαμα, αφού η κόπωση επέρχεται νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Πρέπει να σκεφτούμε τόσο τους αθλητές όσο και τους θεατές".

Keywords
Τυχαία Θέματα