Ανακοινώνεται ο Λάσμε

Το σίριαλ της απόκτησης του πάουερ φόργουορντ που θα πλαισιώσει τους Άντι Πάνκο και Κώστα Τσαρτσαρή στη θέση "4" του Παναθηναϊκού φαίνεται πως βαδίζει προς αίσιο τέλος. Η στάση αναμονής που κράτησε η "πράσινη" ΚΑΕ στην περίπτωση του Στέφαν Λάσμε αναμένεται να δικαιωθεί αφού ο Γκαμπονέζος παίκτης ντύνεται στα… πράσινα.

Η μεταγραφή του στο τριφύλλι είναι, πλέον, θέμα ωρών να ανακοινωθεί, αν και μετά τα όσα έλαβαν χώρα το

φετινό καλοκαίρι με την διαρκή αναβολή της ολοκλήρωσης της συγκεκριμένης κίνησης, πρόδηλο είναι πως όλα είναι ρευστά.

Έτσι, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει την ευκαιρία να δει στα πράσινα τον παίκτη που επιθυμούσε διακαώς από την αρχή, σχεδόν, του καλοκαιριού, αφού η επιμονή του στην περίπτωση Λάσμε ήταν αυτή που οδήγησε τους "πράσινους" σε αναμονή…

Το basketblog.gr πιστό στην καλοκαιρινή του τακτική για... μινιμαλιστικό τρόπο ενημέρωσης δεν έπεσε στην παγίδα της ονοματολογίας, κάτι που, όπως φαίνεται, μας δικαιώνει για ακόμα μία φορά, αφού η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Στέφαν Λάσμε θα αποτελέσει ακόμα μία δικαίωση για τον τρόπο με τον οποίο αποφασίσαμε να κινηθούμε φέτος το καλοκαίρι στα μεταγραφικά ζητήματα.

Γι αυτό τον λόγο, άλλωστε, είχαμε περίπου ένα μήνα να αναφερθούμε σε άλλο τεσσάρι ("Επιστροφή"… Λάσμε"), με μοναδική εξαίρεση την περίπτωση του Αντώνη Φώτση, το ενδιαφέρον για τον οποίο ήταν υπαρκτό, κάτι που αποδείχθηκε και από την επίσημη πρόταση απόκτησής του από την Αρμάνι Μιλάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα