Γιουβέντους για Παπασταθόπουλο

09:13 30/4/2012 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας "BILD" αναφέρει πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι αμφίβολο αν θα μείνει και την νέα σεζόν στην Βέρντερ Βρέμης σημειώνοντας παράλληλα πως ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους.

Όπως αναφέρει στην αρχή το δημοσίευμα: "Ο Σούπερ Έλληνας Σωκράτης έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις ως κεντρικός αμυντικός. Δεν υπάρχει αμφιβολία για ποιο λόγο ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς

η Βέρντερ, όμως υπάρχουν αμφιβολίες αν θα βρίσκεται την νέα σεζόν στην ομάδα του. Όλα δείχνουν ότι ο Σωκράτης βρίσκεται στο στόχαστρο της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Γιουβέντους".
Σύμφωνα λοιπόν με την "BILD", η Βέρντερ Βρέμης έχει ήδη ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς καταβάλλοντας 5 εκ. ευρώ στην Τζένοα για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο με τους εκπροσώπους του διεθνούς κεντρικού αμυντικού, Νίκο Κιλτσίδη και Κώστα Φάρρα, να δηλώνουν: "Η Βέρντερ Βρέμης έχει ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς. Τώρα ο Σωκράτης ανήκει στην Βέρντερ. Εάν κάποια ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, τότε πρέπει να επικοινωνήσει με την ομάδα του...".

Keywords
Τυχαία Θέματα