Ισπανός τεχνικός και δυο καλές μεταγραφές

08:56 30/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στο παγκόσμιο συνέδριο οπαδών του Ολυμπιακού, ο Μαρινάκης έκανε αναφορά τόσο στο θέμα του προπονητή όσο και στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.
Για το θέμα του προπονητή, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού επανέλαβε πως το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά στις αρχές Ιουνίου

και όλα δείχνουν πως ο διάδοχος του Ερνέστο Βαλβέρδε θα προέρχεται από την Ισπανία. Τα ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο της πειραϊκής ομάδας είναι αυτά του Μαρτίνεθ της Λεβάντε, του Μίτσελ της Σεβίλλης, του Έμερι της Βαλένθια, του Μαρτίνεθ της Γουίγκαν αλλά και του Πορτογάλου Ντομίνγκος.
Σε ό,τι αφορά στον μεταγραφικό σχεδιασμό, ο Μαρινάκης αποκάλυψε πως θα γίνουν δυο καλές μεταγραφές εννοώντας πως θα έρθουν παίκτες υψηλού επιπέδου με τον έναν να είναι οργανωτικός μέσος και τον άλλο ακραίος ή κεντρικός χαφ. Από την ελληνική αγορά στο μεταγραφικό στόχαστρο βρίσκονται ο Βλαχοδήμος της Skoda Ξάνθης και ο Σκόνδρας του Ατρομήτου. Παράλληλα αναμένεται επιστροφή των Μήτρογλου, Σουμπίνιο και Τάτου που αγωνίζονται δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα