Σχέδιο λαϊκής συμμετοχής από Αλαφούζο

09:13 30/4/2012 - Πηγή: AEK365

Μέσα στην εβδομάδα ο επιχειρηματίας, Γιάννης Αλαφούζος θα βάλει μπροστά το σχέδιο λαϊκής συμμετοχής στον Παναθηναϊκό προκειμένου η ομάδα να αποφύγει την διάλυση. Μάλιστα την Πέμπτη ή την Παρασκευή, ο επιχειρηματίας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα προχωρήσει σε λεπτομέρειες του σχεδίου του.
Το σχέδιο του Αλαφούζουν θα βασίζεται στην οικονομική στήριξη των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, ανάλογα με το πόσο αντέχει η τσέπη του καθενός, αλλά όχι μόνο σε

αυτούς. Πιο συγκεκριμένα, ο Αλαφούζος μαζί με άλλους επιχειρηματίες θα βάλουν για αρχή ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που θα φτάνει τα 6 εκ. ευρώ. Με αυτό το ποσό, στόχος είναι να αποφευχθεί ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός και να τακτοποιηθούν οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Τις επόμενες μέρες ο Αλαφούζος θα έχει συνάντηση τόσο με τον Ανδρέα Βγενόπουλο όσο και με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Βαρδινογιάννη. Με τον Βαρδινογιάννη ο Αλαφούζος θέλει να ξεκαθαρίσει αν θα μοιραστούν οι μετοχές του, με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό αλλά και ποιος θα ορίσει το νέο Δ.Σ. που θα αποφασίσει για νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Μέχρι στιγμής ο Βαρδινογιάννης εμφανίζεται να συμφωνεί με το πλάνο του Αλαφούζου ενώ δεν αποκλείεται στην προεδρία της ΠΑΕ να επανέλθει ο Δημήτρης Γόντικας.

Keywords
Τυχαία Θέματα