Γιορίς: Θα βγούμε στην τριάδα

18:13 12/2/2013 - Πηγή: AEK365

Αυτή τη στιγμή, η Τότεναμ βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με μόλις ένα βαθμό πίσω από την τρίτη Τσέλσι και 17 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάινεντ, με 12 παιχνίδια να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Ο Γάλλος διεθνής τερματοφύλακας, ωστόσο, επισήμανε πως η απόσταση ανάμεσα στις ομάδες των υψηλών θέσεων είναι τόσο μικρές, που μπορεί ακόμα και να χαθεί το τελευταίο «εισιτήριο» που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και κρατάει στα χέρια της αυτή τη στιγμή η Τότεναμ.
«Σήμερα είναι η Γιουνάιτεντ, η Σίτι και η Τσέλσι που βρίσκονται από πάνω μας και έχουν

μεγαλύτερη οικονομική άνεση. Η Τότεναμ βρίσκεται από κάτω, αλλά σε πολύ κοντινή απόστασή», τόνισε ο Γιορίς και συμπλήρωσε: «Η ομάδα έχει καταφέρει να βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής, η σεζόν είναι πολλά υποσχόμενη, αλλά το δυσκολότερο κομμάτι δεν έχει έρθει ακόμα, αφού έχουμε έναν αριθμό παιχνιδιών που θα κρίνουν τη συνέχεια. Βρισκόμαστε σε καλή θέση, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από κάτω μας βρίσκεται η Άρσεναλ»,ανέφερε κλείνοντας ο 26χρονος πορτιέρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα