Συμπληρώνεται το παζλ...

17:06 12/2/2013 - Πηγή: AEK365

Το τελευταίο «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κρίνεται το απόγευμα της Τετάρτης (18:00), όπου στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Περιστεράκης» της Νάξου, θα διεξαχθεί ο εξ αναβολής αγώνας Πανναξιακός - Ηρακλής Κηφισιάς με τον οποίο ολοκληρώνεται η φάση των «16» και ήδη ο αντίπαλος στους «8» είναι γνωστός, αφού πρόκειται για τον ΟΠΕ Ρεθύμνου.

Η γηπεδούχος ομάδα κάνει πορεία

πρωταθλητισμού στον 1ο όμιλο της Α2 Γυναικών και είναι από τα πρώτα φαβορί για την άνοδο στην Α1, όμως, το περασμένο Σάββατο, η ομάδα των Σούλη Τουρσούγκα και Γιώργου Δερμάτη, γνώρισε την πρώτη εφετινή ήττα της και μάλιστα εντός έδρας από τον Ηλυσιακό. Αυτό ήταν το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα για τις Ναξιώτισσες έπειτα από εννιά ματς, όμως, ο κ. Τουρσούγκας δεν στέκεται σε αυτό:

«Άλλο πρωτάθλημα και άλλο το Κύπελλο. Το ματς απέναντι στον Ηρακλή Κηφισιάς πάμε να το χαρούμε, να το διασκεδάσουμε και από εκεί και πέρα θα διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης μας αναλογούν. Αναγνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, καθώς πρόκειται για μία από τις τρεις καλύτερες ομάδες της Α1. Οι αποστάσεις μεταξύ Α1 και Α2 έχουν μικρύνει ως έναν βαθμό, αλλά ο Ηρακλής Κηφισιάς είναι ομάδα της πρώτης ταχύτητας».

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιάννη Λάιου, διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν στην ιστορία της στο πρωτάθλημα, αφού αν και έχει να αντιμετωπίσει ΑΕΚ και Ολυμπιακό, τα πηγαίνει περίφημα, βρισκόμενη σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός έχει αμφίβολη την ακραία Σιμόνε Ντε Σόουζα και ενδεχομένως θα πρέπει να καλύψει και πάλι το κενό της, όπως συνέβη το περασμένο Σάββατο στην εύκολη εντός έδρας επικράτηση επί του ΔΑΣΩ.

Η κεντρική της ομάδας, Χριστίνα Καλογριδάκη, σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή Κηφισιάς για το ματς με τον Πανναξιακό: «Είναι ένα παιχνίδι με μια φιλόδοξη ομάδα από την Α2, αλλά αν το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και δεδομένης της αγωνιστικής ποιότητάς μας, όλα θα έχουν θετική έκβαση για τον Ηρακλή».

Τετάρτη 13/2/2013
Νάξου 18.00 ΑΟΝ Πανναξιακός - ΓΣΚ Ηρακλής (Μενεσλής-Μάλφας)

Τα ζευγάρια της φάσης των «8» (οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 20/2):
Ανατόλια - Ολυμπιακός
Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός - Ηρακλής Θεσσαλονίκης
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
ΟΠΕ Ρεθύμνου - Πανναξιακός ή Ηρακλής Κηφισιάς *

* Αν κερδίσει ο Πανναξιακός, το ματς θα γίνει στη Νάξο, αν προκριθεί ο Ηρακλής Κηφισιάς, ο ΟΠΕΡ θα είναι γηπεδούχος).

Keywords
Τυχαία Θέματα