«Είναι τρελοί στην ΚΠΡ»

17:56 12/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 28χρονος αμυντικός αποκτήθηκε από τους «Ρέιντζερς» την τελευταία μέρα των μεταγραφών, αφού πρώτα κατατέθηκε η ρήτρα ύψους 12,5 εκ. λιρών στην ρωσική ομάδα.
Ο Σαμπά πήγε στο Λονδίνο για να βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό, έχοντας παίξει μέχρι στιγμής σε δύο παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένης της ήττας από τη Σουόνσι με 4-1.
Ο τεχνικός διευθυντής της Ανζί, Τζέρμαν Τκατσένκο, παραδέχτηκε ότι στη ρωσική ομάδα απογοητεύτηκαν με τη φυγή του Σαμπά, ενώ οι συμπαίκτες του έμειναν έκπληκτοι από

το ποσό που κατέθεσε ο αγγλικός σύλλογος για να κάνει δικό του τον Κονγκολέζο διεθνή αμυντικό.
«Στην ΚΠΡ πρόσφεραν ένα τεράστιο ποσό για έναν παίκτη, από τον οποίο δεν πρόκειται να δουν τίποτα περισσότερο από αυτά που έκανε και στην Ανζί», ανέφερε ο Τκατσένκο και συμπλήρωσε: «Στην ΚΠΡ έχουν χάσει τα λογικά τους».
Αναφορικά με το αν ο Σαμπά ήθελε να αποχωρήσει, ο τεχνικός διευθυντής των Ρώσων δήλωσε: «Όλοι έλεγαν ότι ο Σαμπά ήθελε να φύγει, αλλά δεν είναι αλήθεια. Δεν πίεσε ποτέ το σύλλογο για να φύγει, μέχρι που ήρθε η πρόταση από την ΚΠΡ και κατατέθηκε η ρήτρα αποδέσμευσής του».
Μεταξύ άλλων, ο Τκατσένκο αποκάλυψε ότι ο πρώην αμυντικός της Μπλάκμπερν ήθελε να επιστρέψει στη Δυτική Ευρώπη για οικογενειακούς λόγους.

Keywords
Τυχαία Θέματα