Γιορέντε: Να σεβαστούν την επιλογή μου

13:05 17/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Φερνάντο Γιορέντε έχει πάρει την απόφαση του να αποχωρήσει σύντομα από την Αθλέτικ Μπιλμπαό με μερίδα οπαδών της ομάδας να στρέφεται εναντίον του και τον Βάσκο επιθετικό να τους ζητά να σεβαστούν τόσο την επιλογή του όσο και την ιστορία του στην ομάδα ενώ υπογράμμισε πως πάντα θα υποστηρίζει την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Σε δηλώσεις του μετά το 3-3 κόντρα στην Εσπανιόλ όπου μάλιστα σκόραρε, ο Γιορέντε τόνισε: "Με πονάει που κάποιοι φίλαθλοι έχουν στραφεί εναντίον μου. Με πονάει που αμφισβητούν τα αισθήματα μου για την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Εγώ πάντα έδινα και

θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Η Αθλέτικ με έκανε αυτό που είμαι σήμερα, για αυτό όπου και αν βρεθώ στο μέλλον, πάντα θα την υποστηρίζω. Για αυτό το λόγο όταν φύγω, δεν πρέπει κανείς να τα βάλει μαζί μου. Πρέπει να σεβαστούν όλοι τόσο την επιλογή μου όσο και την ιστορία μου στον σύλλογο".
Για την απόφαση του να αποχωρήσει από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο Γιορέντε δήλωσε: "Πέρασα μια δύσκολη περίοδο, προσπαθώντας να καταλάβω τι θέλω. Αποφάσισα, μετά από πολλή σκέψη, να αποχωρήσω από την Αθλέτικ. Από τον Ιανουάριο είμαι ελεύθερος να επιλέξω την ομάδα στην οποία θα συνεχίσω την καριέρα μου. Αλλά, σας παρακαλώ, σήμερα είμαι παίκτης της Αθλέτικ και θέλω να την βοηθήσω όσο μπορώ. Όσο λιγότερο μιλάτε για μένα, τόσο καλύτερο θα είναι".

Keywords
Τυχαία Θέματα