Ακόμα στηρίζει Αλέγκρι ο Γκαλιάνι

12:03 17/9/2012 - Πηγή: AEK365

Συνεχίζει να στηρίζει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ο ισχυρός άντρας της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι. Ο στενός συνεργάτης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μετά τη νέα ήττα της ομάδας του από την Αταλάντα, μιλώντας στο Ιταλικό «Sky» τόνισε πως δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του προπονητή.
Μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει πετύχει μία νίκη και έχει υποστεί δύο ήττες, αμφότερες μέσα στο Σαν Σίρο.

Η νέα

ήττα του Σαββάτου από την Αταλάντα «πυροδότησε» τις φήμες που ήθελαν τον Αντριάνο Γκαλιάνι να απολύει τον προπονητή. Τις φήμες αυτές, όμως, έσπευσε να διαψεύσει ο συνεργάτης του Μπερλουσκόνι, μιλώντας στο συνδρομητικό «Sky».
«Δεν τον αμφισβητεί κανείς. Ο προπονητής μας πρέπει να παραμείνει ήρεμος. Μπροστά μας είναι το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την Άντερλεχτ, ένας αγώνας δύσκολος και σημαντικός. Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι η επιστροφή των τραυματιών και η νίκη με τους Βέλγους», τόνισε ο Γκαλιάνι, προσπαθώντας να καθησυχάσει τον Αλέγκρι.

Ο Γκαλιάνι βρέθηκε κοντά στους παίκτες της Μίλαν και παρακολούθησε την προπόνηση της Κυριακής, μεταφέροντας τους και ένα μήνυμα του ιδιοκτήτη της ομάδας. «Ο πρόεδρος μου ζήτησε να σας μεταφέρω την επιθυμία του για νίκη επί της Άντερλεχτ. Πρέπει να ξεκινήσουμε καλά στην Ευρώπη. Όλα όσα ακούγονται για τον προπονητή είναι φήμες. Είμαι εδώ για να στηρίξω και εκείνον και εσάς. Ο Αλέγκρι δεν θα πάει πουθενά», είπε στους παίκτες της Μίλαν ο Γκαλιάνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα