Γιαννιώτας: Το ποδόσφαιρο το πιο όμορφο πράγμα για μένα

20:31 13/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Γιαννιώτας έχει ξεκινήσει προετοιμασία με την νέα του ομάδα, την Φορτούνα Ντίσελντορφ, και, όπως υποστηρίζει, δεν φοβάται τον ανταγωνισμό καθώς το ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο πράγμα για τον ίδιο και προσθέτει πως γεννήθηκε για να παίζει ποδόσφαιρο.
Από την Μαγιόρκα όπου βρίσκεται για προετοιμασία με την Φορτούνα, ο νεαρός επιθετικός μίλησε
- Για το πώς συνεννοείται με τους συμπαίκτες του: «Καταλαβαίνω λίγες λέξεις, ναι, όχι, δεξιά, αριστερά. Για την προπόνηση αρκούν, καταλαβαίνω τι ζητά

ο προπονητής. Τέσσερις μέρες την εβδομάδα κάνω μαθήματα γερμανικών».
- Για το τι τον ενοχλεί περισσότερο: «Ότι τους τελευταίους δύο μήνες μένω σε διάφορα ξενοδοχεία, κάτι που εκνευρίζει πολύ και με κάνει έξαλλο. Πρώτα ήταν η προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων, μετά το Μουντιάλ, τώρα η προετοιμασία στην Ισπανία, μου λείπει το σπίτι μου. Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό, το ποδόσφαιρο είναι το πιο όμορφο πράγμα για μένα και γεννήθηκα για αυτό».
- Για το πώς τον υποδέχτηκαν στο Ντίσελντορφ: «Έτρεμα λιγάκι αλλά όλα καλά. Ηταν χαλαρή η υποδοχή αλλά δεν είχα πρόβλημα με αυτό. Μπορώ να παίξω και στα αριστερά και στα δεξιά αλλά και πίσω από τον φορ. Φυσικά και θέλω να παίξω άμεσα. Δεν ήμουν βασικός στο πρώτο φιλικό αλλά θα περιμένω την πρώτη ευκαιρία που θα μου δοθεί».
- Για το αν απογοητεύει πως θα παίξει στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας: «Κανείς δεν περίμενε να υποβιβαστεί την περασμένη σεζόν η Φορτούνα. Όμως ανυπομονώ να δω από κοντά το υπέροχο μας γήπεδο και τους φοβερούς μας οπαδούς. Φυσικά και στόχος μας είναι η άνοδος. Δεν με ενδιαφέρει εάν θα παλέψουμε με τη Κάιζερσλαουτερν ή τη Μπόχουμ, εμείς πρέπει να κερδίσουμε».
- Για το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής με την Κολωνία: «Ναι έχω ακούσω για το ντέρμπι, είναι όπως στην Ελλάδα κόντρα στην ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ».
- Για το αν ονειρεύεται το Μουντιάλ της Βραζιλίας: «Θα ήταν όνειρο για μένα να παίξω με την Εθνική στην Βραζιλία. Αλλά προς το παρόν παλεύω για να καθιερωθώ στην Φορτούνα».
- Για το που θα πήγαινε τους συμπαίκτες του στην Ελλάδα: «Στη Μύκονο, την Κρήτη, φυσικά την Θεσσαλονίκη αλλά και εδώ στη Μαγιόρκα καλά είναι».

Keywords
Τυχαία Θέματα