Τα στοιχήματα για τον διάδοχο του βασιλικού θρόνου

19:00 13/7/2013 - Πηγή: AEK365

Έξω από το μαιευτήριο St Mary, εκεί όπου η Νταϊάνα γέννησε τον Ουίλιαμ, έχει συγκεντρωθεί πλήθος δημοσιογράφων περιμένοντας το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του διαδόχου του βασιλικού θρόνου με τους book makers να έχουν την τιμητική τους.
Τα στοιχήματα για το παιδί που πρόκειται να φέρουν στον κόσμο ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγος του, Κέιτ Μίντλετον, πέφτουν "βροχή" και δεν αφορούν μόνο την ημέρα και ώρα γέννησης του μωρού, αλλά και το φύλο, που παραμένει άγνωστο

κατόπιν επιθυμίας του Ουίλιαμ και της Κέιτ, το όνομά του, το αν θα γεννηθεί με φυσιολογικό τοκετό ή με καισαρική τομή και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να σκεφτεί!

Όσον αφορά στο όνομα του μωρού, επικρατέστερα θεωρούνται το Αλεξάνδρα, αν είναι κορίτσι και το Γεώργιος αν είναι αγόρι, το όνομα δηλαδή του πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ.
Να σημειωθεί, επίσης ότι πριν από λίγες ημέρες, τα μεγαλύτερα πρακτορεία στοιχημάτων της Βρετανίας, William Hill και Paddy Power ανακοίνωσαν ότι διακόπτουν κάθε στοίχημα που αφορά στο φύλο του μωρού, μιας και όλοι πιστεύουν ότι θα είναι κορίτσι.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας MIRROR, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει αναχωρήσει από την βάση του RAF, όπου υπηρετεί, προκειμένου να βρίσκεται στο Λονδίνο στο πλευρό της συζύγου του ενώ το πιο πιθανό, με βάση τις αποδόσεις, θεωρείται ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωρό στις 17 Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα