Για τελικό και κούπα μιλούν οι Γερμανοί

10:12 23/6/2012 - Πηγή: AEK365

Τις ημέρες πριν τον προημιτελικό για το EURO 2012, ο γερμανικός Τύπος είχε επιδοθεί σε ένα ρεσιτάλ προκλητικών και ειρωνικών δημοσιευμάτων κατά της Ελλάδας αλλά την επομένη του αγώνα επέλεξε να κρατήσει μια πιο συγκρατημένη στάση εστιάζοντας κυρίως στην ομάδα του Λεβ.
Πιο αναλυτικά
BILD: "Τέταρτο παιχνίδι, τέταρτη νίκη. Άνετο 4-2 επί της Ελλάδας

και τώρα η συνέχεια σε ένα πραγματικά κλασικό παιχνίδι. Παίζουμε την Πέμπτη στην Βαρσοβία κόντρα στον νικητή Ιταλία-Αγγλία για την πρόκριση στον τελικό".
KICKER: "Η Γερμανία έριξε το ελληνικό οχυρό. Η Εθνική Γερμανίας είναι στα ημιτελικά του EURO 2012! Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ κυριάρχησε απέναντι στην Ελλάδα και επικράτησε δίκαια με 4-2".
Bundesliga.de: "Η Γερμανία με παγκόσμιο ρεκόρ στα ημιτελικά. Στον δρόμο προς τον τέταρτο τίτλο της σε EURO, η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ επιβλήθηκε της Ελλάδας με 4-2 (1-0) και φτάνει για 7η φορά στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος".
Η εφημερίδα του Αμβούργου "Morgenpost" είναι η μόνη που επέλεξε έναν πιο προκλητικό τίτλο για το πρωτοσέλιδο της: "Παρακαλούμε. Τέσσερα γκολάκια-δώρο για τους Έλληνες. Αυτό το Ευρω-πακέτο δεν μας κόστισε τελικά τίποτα".

Keywords
Τυχαία Θέματα