«Για να μην το κάνετε στο αμάξι, αγοράστε σπίτι» (VIDEO)

13:02 3/8/2012 - Πηγή: AEK365

Στην λογική ότι το σεξ πουλάει, η ιστοσελίδα idealista.com ο μεγαλύτερο real estate portal της Ισπανίας και ένα από τα μεγαλύτερα, εξειδικευμένα στις αγοραπωλησίες ακινήτων site στον κόσμο, καλεί το κοινό να "πάρει ένα δωμάτιο (get a room)" για να μπορέσει να απολαύσει τις ιδιωτικές στιγμές του μακριά από τα βλέμματα των περίεργων. Διαφορετικά, θα αναγκαστούν να επιδίδονται στις σεξουαλικές τους πράξεις, σε αυτοκίνητα.
Η διαφημιστική καμπάνια παρουσιάζει λοιπόν στους

θεατές φωτογραφίες νεαρών "άστεγων" ζευγαριών εν ώρα δράσης στα αυτοκίνητα τους.
Το idealista.com πουλάει και νοικιάζει από δωμάτια που θα στεγάσουν τα όνειρα και τις φαντασιώσεις των νέων (και όχι μόνο) μέχρι τα σπίτια των ονείρων του μέσου Ισπανού.
Το συγκεκριμένο σποτ ωστόσο έχει καταφέρει να κάνει ήδη το γύρο του κόσμου αποδεικνύοντας πως ακόμα και στους δύσκολους καιρούς οι έξυπνες ιδέες "πουλάνε". Το αν θα μεταφραστεί αυτό σε αγορές, είναι βέβαια ένα ζήτημα αμφίβολο καθώς ο μέσος Ισπανός πλήττεται όσο ποτέ άλλοτε από την ανεργία και την οικονομική κρίση. Όπως και να' χει, η εταιρεία έχει καταφέρει να εκτινάξει το brand name της μέσα σε λίγα 24ωρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα