«Φύγαμε με άδεια χέρια»

23:03 15/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Άκης Μάντζιος υποστήριξε πως η ομάδα του άργησε να μπει στο ματς και γι' αυτό επέστρεψε στον Απόλλωνα να πάρει σοβαρό προβάδισμα και να εξασφαλίσει, τελικά, τη νίκη.

«Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια ομάδα με πάθος και δύναμη, που θα ήθελε τη νίκη και που θα έπαιζε με σέντρες... Θεωρώ πως ήμασταν απόλυτα διαβασμένοι τακτικά. Πιστεύω ότι το πρώτο ημίχρονο ανήκει κατά κράτος στην ομάδα μου και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και ένα και δύο γκολ. Δεχθήκαμε όμως ένα γκολ

από το πουθενά με πέναλτι», είπε αρχικά ο Άκης Μάντζιος και πρόσθεσε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο, στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά και δώσαμε στον Απόλλωνα τη δυνατότητα να πετύχει δεύτερο γκολ. Εκεί πέρα πάλι δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, γιατί είχαμε δυο ευκαιρίες για να μπούμε και πάλι στο παιχνίδι και να κάνουμε το 2-1. Και εκεί κόντρα στη ροή του αγώνα δεχθήκαμε και το τρίτο γκολ».

Τέλος, σχολίασε: «Από εκεί και πέρα αντιδράσαμε αργά, βάλαμε δύο γκολ και σώσαμε λίγο την εικόνα της ήττας, αλλά δυστυχώς φεύγουμε με άδεια τα χέρια. Είναι ένα άδικο αποτέλεσμα για την ομάδα μου. Αν και είχαμε τις φάσεις για να τελειώσουμε νωρίς το ματς δεν το κάναμε και το παιχνίδι χάθηκε από εμάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα