Μόνος στον πάτο ο Άρης (VIDEO)

21:30 15/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 15η αγωνιστική

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Κλεάνθης Βικελίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Παππάς

Ο Άρης δεν κατάφερε να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό, ηττήθηκε με 2-0 και έμεινε μόνος τελευταίος

στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας μόλις δέκα βαθμούς.

Οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν δυνατά στο ματς. Μόλις στο 5ο λεπτό είχαν ευκαιρία με τον Ολαϊτάν και στην επόμενη φάση τους (6') σκόραραν. Ο Βάις είδε την κίνηση του Ντομίνγκες και με ωραία μπαλιά τον έβγαλε μόνο τους με τον Διούδη. Ο Αργεντίνος πλάσαρε σωστά από πλάγια θέση και έκανε το 0-1. Μετά το 15' ο Άρης ανέβηκε και στο 16' ζήτησε πέναλτι για τράβηγμα του Σάμαρη στον Τάτο. Η κάμερα έδειξε τον μέσο του Ολυμπιακού να απλώνει το χέρι του. Δύο λεπτά μετά ο Μανιάς έκανε μπαλιά παράλληλη με το τέρμα και ο Αγκάνθο με προβολή δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και να τη σπρώξει στην κενή εστία. Ενώ ο Άρης έψαχνε το γκολ ο Ολυμπιακός σε μια αντεπίθεση στο 27' πέτυχε το δεύτερο δικό του. Ο Βάις κινήθηκε μέσα στην περιοχή με τους αμυντικούς να μαρκάρουν με τα μάτια και με συρτό σουτ νίκησε τον Διούδη.

Ο Άρης μπήκε καλά στην επανάληψη και στο 48' απείλησε με εκτέλεση φάουλ του Τάτου (έδιωξε ο Ρομπέρτο). Επόμενη αξιόλογη φάση στο 59' όταν ο Βάις βγήκε απέναντι στον Διούδη αλλά δεν μπόρεσε να τον πλασάρει. Ο Τάτος στο 71' εκτέλεσε ακόμα ένα φάουλ με τον Ρομπέρτο να διώχνει δύσκολα. Ο Ολυμπιακός στο 88' βρέθηκε μια ανάσα από το τρίτο γκολ όταν ο Σαβιόλα βγήκε μόνος του με τον Διούδη αλλά δεν μπόρεσε να τον πλασάρει.

ΑΡΗΣ (Ζ. Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης, Οικονομόπουλος (79'Κοτσαρίδης), Αγκάνθο (73'Τσουκάνης), Τάτος, Μαργαρίτης, Σταυρόπουλος (62'Σούνας), Νταμαρλής, Μανιάς, Έλσνερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Χολέμπας, Σιόβας, Παπαδόπουλος, Τόρες, Σάμαρης, Μασάντο, Κάμπελ (65'Ν'Ντιγκά), Βάις (77'Σαβιόλα), Ντομίνγκες (84'Ιμπαγκάσα), Ολαϊτάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα