Φουντούλης: Είμαστε ενωμένοι

00:13 19/11/2014 - Πηγή: AEK365

Στην πρώτη του εμφάνιση με το περιβραχιόνιο σημείωσε 5 τέρματα και έφτασε τα 230 συνολικά με το εθνόσημο. Ο λόγος για τον Γιάννη Φουντούλη που ήταν εξαιρετικός και βοήθησε τα μέγιστα για μία άνετη επικράτηση απέναντι στη Ρουμανία. «Το πρόσημο είναι θετικό καθώς σήμερα είδαμε πολλά νέα παιδιά να αγωνίζονται για πρώτη φορά σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Το σκορ είναι μεγάλο κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα αλλά σε αυτό συνέβαλε το μικρότερο τερέν που

μας δίνει τη δυνατότητα για περισσότερες κατοχές. Πιστεύω πως εκμεταλλευτήκαμε όλες τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν ενώ η άμυνα μας βρέθηκε σε σπουδαία μέρα».

Ο Έλληνας περιφερειακός αναφέρθηκε και στα τεταμένα γεγονότα των τελευταίων ημερών και έστειλε μήνυμα ενότητας για τη δύσκολη συνέχεια. «Στόχος μας είναι η πρόκριση στη τελική φάση του Γουόρλντ Λιγκ και θα παλέψουμε ώστε να δώσουμε το παρών ανεξαρτήτως τα άτομα που απαρτίζουν την Εθνική. Είναι γεγονός πως τα δρώμενα των τελευταίων ημερών μας επηρέασαν ενώ χάσαμε κάποιες σημαντικές μονάδες από το ρόστερ. Στην Εθνική πρέπει να αγωνίζονται πάνα οι καλύτεροι και αυτό είναι πάντα ευθύνη του προπονητή που έχει τον τελευταίο λόγο. Παρόλ' αυτά κατά τη ταπεινή μου γνώμη και σύμφωνα με τη κοινή άποψη τα παιδιά που έλειψαν σήμερα όπως και ο Γιώργος Ντόσκας που αποχώρησε πριν λίγα χρόνια από την Εθνική συγκατλέγονται στους κορυφαίους. Ωστόσο σήμερα αποδείξαμε πως αυτές οι συνθήκες μας πεισμώνουν ακόμη περισσότερο και υπάρχουν ισχυροί δεσμοί μεταξύ μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα