Οι ΑΕΚτζήδες ανεβάζουν τον μ.ο. εισιτηρίων του μπάσκετ!

21:37 18/11/2014 - Πηγή: AEK365

«Ένεση» ενδιαφέροντος στο πρωτάθλημα της Basket League έχει δώσει η ΑΕΚ με την επιστροφή της στην κατηγορία και το ΟΑΚΑ. Η παρουσία του κόσμου της στους τρεις αγώνες που έχει δώσει με τον Πανιώνιο, τον Ολυμπιακό και τον Απόλλωνα εξηγεί σε μεγάλο ποσοστό την αύξηση της προσέλευσης

του κόσμου, η οποία σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΕΣΑΚΕ κυμαίνεται στο 44,35% σε σχέση με πέρυσι το αντίστοιχο διάστημα. Και μπορεί κόντρα στον Απόλλωνα να βρέθηκαν 3 χιλιάδες οπάδοι στο πλευρό της, αλλά ακόμη και αυτός ο αριθμός αποτελεί απλησίαστο νούμερο για τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας, εξαιρουμένων των παραδοσιακών ντέρμπι. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του esake.gr:

«Σε ποσοστό 44,35% είναι αυξημένη η προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στις έξι πρώτες αγωνιστικές σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του Πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν.

Συνολικά στις πρώτες έξι αγωνιστικές της Basket League ΣΚΡΑΤΣ έχουν διατεθεί 52.125 εισιτήρια με δύο αναμετρήσεις (Ολυμπιακός - Απόλλων Carna και Άρης - ΑΕΝΚ Δημουλάς) να γίνονται «κεκλεισμένων των θυρών» και την συνάντηση ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός της 6η αγωνιστικής να έχει αναβληθεί.

Στις πρώτες έξι αγωνιστικές της Basket League της περασμένης σεζόν είχαν διατεθεί 36.108 εισιτήρια με τρεις αναμετρήσεις να γίνονται «κεκλεισμένων των θυρών» (Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός - Ίκαρος, Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ)».

Keywords
Τυχαία Θέματα