Απόδραση από τη Σκωτία

00:02 19/11/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΚΩΤΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ: 1-3
Γήπεδο: Σέλτικ Παρκ

Νίκη γοήτρου με 3-1 πέτυχε η Αγγλία σε φιλικό με τη Σκωτία.

Καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι από το ξεκίνημά του, με την Αγγλία να είναι αυτή που απείλησε πρώτη και μάλιστα δύο φορές. Όμως τόσο η κεφαλιά του Κέιχειλ αρχικά, όσο και το σουτ του Γουέλμπεκ, στη συνέχεια, δεν βρήκαν στόχο. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ και τελικά αυτοί που το βρήκαν ήταν οι φιλοξενούμενοι!

Στο

32ο λεπτό ο Γουίλσιρ βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Τσάμπερλεϊν στην καρδιά της άμυνας των Σκωτσέζων και αυτός με έξυπνη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μάρσαλ για το 0-1, που ήταν το σκορ που οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Οι Άγγλοι χρειάστηκαν μόλις δύο λεπτά από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου για να φτάσουν και σε ένα δεύτερο γκολ! Μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα δεν έφυγε από την περιοχή του Μάρσάλ και ο Ρούνεϊ με κοντινή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η Σκωτία προσπάθησε στη συνέχεια να βρει τον τρόπο να απαντήσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, ωστόσο οι αρκετές αλλαγές των δύο προπονητών έριξαν αρκετά το ρυθμό. Η ομάδα του Γκόρντον Στράχαν κατάφερε να βρει στόχο στο 83' με τον Ρόμπερτσον, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση οι Άγγλοι... έκρυψαν τη μπάλα, η οποία κατέληξε στον Ρούνεϊ και από εκεί στα δίχτυα του Γκόρντον για το τελικό 3-1!

ΣΚΩΤΙΑ: Μάρσαλ (46' Γκόρντον), Γουίτακερ, Ρόμπερτσον, Ρ. Μάρτιν, Χάνλεϊ (65' Μέι), Μαλόνεϊ (81' Ράσελ), Μόλγκροου, Μπράουν (46' Φλέτσερ), Κ. Μάρτιν (46' Μόρισον), Ανιά (61' Μπάναν), Νέισμιθ

ΑΓΓΛΙΑ: Φόρστερ, Κλάιν, Σο (65' Γκιμπς), Κέιχιλ (46' Γιαγκέλκα), Σμόλινγκ, Μίλνερ, Ντάουνινγκ (46' Λαλάνα), Γουίλσιρ (87' Μπάρκλεϊ), Τσάμπερλεϊν (80' Λάμπερτ), Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ (65' Στέρλινγκ)

Keywords
Τυχαία Θέματα