Φούντας: Όλοι δυνατά για τη νίκη!

23:19 1/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο δεύτερος παίκτης της ΑΕΚ που μίλησε στο Novasports ήταν ο Ταξιάρχης Φούντας, ο οποίος τόνισε πως πρέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο. Ο 17χρονος άσος είπε πως οι «κιτρινόμαυροι» κοιτάζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και υπογράμμισε πως αυτό που πρέπει να κάνουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι να παλέψουν για να βγάλουν γρήγορα την «Ένωση» από την δύσκολη θέση.

«Έχουμε κάνει τρία

καλά συνεχόμενα αποτελέσματα. Υπάρχει ένα καλό κλίμα στην ομάδα και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό. Εμείς όμως αυτό που κάνουμε είναι στο κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 1000% των δυνάμεών μας για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Κοιτάμε σε κάθε παιχνίδι να νικάμε και το Σάββατο θα πάμε όλοι μαζί δυνατά για να πάρουμε τη νίκη», είπε για να συμπληρώσει: «Εμείς δε θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Ο Πανιώνιος είναι μια καλή ομάδα, θα έρθει για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά εμείς θα πάμε μόνο για τη νίκη. Δεν αρχίσαμε καλά το πρωτάθλημα και αυτό που έχουμε να κάνουμε πλέον είναι να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Προσπαθούμε όλα τα παιδιά για το καλό της ΑΕΚ».

Για την αλλαγή συστήματος και την νέα του θέση είπε: Πιστεύω ότι μας έχει βοηθήσει το νέο σύστημα και σε ότι έχει να κάνει με εμένα, με βοηθάει πάρα πολύ ο Αντώνης (Πετρόπουλος), αφού με την ταχύτητα που έχω μπορώ να βγαίνω στην αντεπίθεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα