Φιλική νίκη για Κέρκυρα

21:45 19/3/2013 - Πηγή: AEK365


Την Κασσιώπη αντιμετώπισε σήμερα σε φιλικό παιχνίδι η Κέρκυρα, το οποίο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου. Σε αυτό ο Γιάννης Παπακώστας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και τρεις παίκτες από την ομάδα Νέων, οι οποίοι ήταν οι Γεωργακόπουλος, Σγούρος, Κροκίδης.

Όσον αφορά το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 64' χάρη

σε γκολ του Ντινιωτάκη, που νίκησε με πλασέ τον Ευθυμίου, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Κασσιώπη από τον ΑΟΚ.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 69' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φούκη, έπειτα από χέρι του Λάμπρου, με την Κέρκυρα να παίρνει τη νίκη στο 76', όταν ο Βασιλόγιαννης με δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι συνθέσεις

Κέρκυρα (Γιάννης Παπακώστας): Στρατηλάτης, Λάμπρου, Έντερ, Κρητικός, Σκέμπης, Ηλιάδης, Μοσχάκης, Ανδρεόπουλος, Γκέσιος, Σίμωσης, Ντινιωτάκης.
Έπαιξαν και οι: Αρμένης, Βασιλόγιαννης, Γεωργακόπουλος, Κροκίδης, Σγούρος (οι τρεις τελευταίοι, από την ομάδα Νέων).

Κασσιωπή (Ρομπέρτο Μπολάνο): Ζάχος, Παναγιώτου, Βιτουλαδίτης, Θεοδωρέλλης, Σφακιανάκης, Πετρόγιαννης, Φαρούκ, Καραγιαννίδης, Πατινιώτης, Τσούκλης, Καραγιάννης.
Έπαιξαν και οι: Ανυφαντής, Κονισπολιάτης, Ευθυμίου, Κόκκινος, Παπανδρέου, Κεφαλάς, Φούκης, Πελάης, Μεσημέρης, Ίσερης, Ρεκλείτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα