«Να μη χαλαρώσουμε»

21:33 19/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Κάιλ Χάινς εξήγησε πως η πρόκριση στα playoffs της Ευρωλίγκας δε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη και ζήτησε ανάλογη προσπάθεια, ώστε να έρθει και το πλεονέκτημα έδρας. «Ούτε εγώ πιστεύω πως η πρόκριση θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη. Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας. Έχουμε 3 παιχνίδια να δώσουμε. Θα είναι τεράστιο λάθος, εάν χαλαρώσουμε και πούμε πως μετά απ' τη νίκη με τη Σιένα είμαστε στα προημιτελικά. Θα πρέπει κάθε ημέρα να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, σε κάθε προπόνηση, κάθε στιγμή, να γινόμαστε καλύτεροι και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Στόχο μας είναι να τερματίσουμε όσο

πιο ψηλά γίνεται».

...τα μυστικά ενός come back: «Έτσι είναι δομημένη αυτή η ομάδα. Μπορεί να μην είμαστε στα καλύτερά μας, μπορεί οι συνθήκες μέσα σε ένα παιχνίδι να μην είναι καλές για εμάς, αλλά εμείς πάντα βρίσκουμε τον τρόπο και νικάμε. Αυτός είναι ο χαρακτήρας αυτής της ομάδος. Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια, αλλά έτσι είμαστε ως ομάδα. Έχουμε καρδιά και παίζουμε όλοι μαζί, ο ένας για τον άλλον».

...το πώς κατάφεραν με 3 γκαρντ, τον Κώστα Παπανικολάου στο «4» και τον ίδιο στο «5» να αλλάξουν τις ισορροπίες στην Τοσκάνη: «Με την καρδιά μας. Όλοι στην ομάδα έκαναν κατάθεση ψυχής, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ, παίξαμε σπουδαία άμυνα κι επιστρέψαμε στο παιχνίδι. Κάναμε τα πάντα για να νικήσουμε. Αν δει κανείς την ομάδα μας, μπορεί να καταλάβει πως δεν χρειάζεται να είσαι ο ψηλότερος ή ο πιο γρήγορος για να τα καταφέρεις, αλλά να δώσεις το 110% των δυνάμεών σου. Κι εμείς αυτό κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

...την προσεχή αναμέτρηση απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (22/3, 21:00) για τη 12η αγωνιστική του στ' ομίλου και τον 6ο παίκτη της ομάδος: «Τους θέλουμε δίπλα μας. Παλεύουμε για να αποκτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας και μπροστά μας έχουμε ένα πολύ κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι. Τους θέλουμε μαζί μας, ώστε να μας συμπαρασταθούν και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα