Φιλική νίκη για Ατρόμητο

22:45 15/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος έμεινε ο Γιώργος Παράσχος από την εικόνα του Ατρόμητου στο φιλικό της Τρίτης (15/7) απέναντι στη Νίκη Βόλου, όπου οι παίκτες του επιβλήθηκαν με 2-0. Οι Περιστεριώτες, που αγωνίστηκαν υπό το βλέμμα του προέδρου της ομάδας Γιώργου Σπανού είχαν τον έλεγχο καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφερα να σημειώσουν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Το σκορ λοιπόν άνοιξε ο Τάτος μόλις στο 11' με σουτ ύστερα από σέντρα του Γεωργίου, ενώ στο 84' ο Γιαννούλης που δέχτηκε την κάθετη πάσα από τον Ενγκουέμ έκανε το τελικό

2-0. Ενδιάμεσα ο Ατρόμητος είχε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, με τον Κούρο στο 28', τον Λαζαρίδη στο 32', αλλά και τον Ούμπιντες στο 89' που είδε την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι της Νίκης ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Παράσχος χρησιμοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο και τον Λευκορώσο πορτιέρο Αντρέι Γκορμπούνοφ που αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα έχοντας πείσει τον έμπειρο τεχνικό για την αξία του. Τέλος, από πλευράς διοίκησης των Περιστεριωτών εκτός από τον Σπανό, είδαν το ματς και ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Μπαταγιάννης με το μέλος του ΔΣ, Βασίλη Καρακατσάνη, ενώ σχετικά με το πρόγραμμα της ομάδας, την Τετάρτη (16/7) το πρωί έχει προπόνηση και στη συνέχεια επιστροφή στην Αθήνα.

Η σύνθεση του Ατρόμητου: Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γκαρσία, Μπρίτο, Τάτος, Καραμάνος, Γεωργίου.
Με την έναρξη της επανάληψης πέρασαν οι Γκορμπούνοφ, Νάστος, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Θεολόγου, Δημούτσος, Ούμπιντες, Παπασπύρος (70' Λημνιός) Ναπολεόνι, Φάμπιο, Εγκουέμ. Δεν αγωνίστηκε μόνο ο Τσέναμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα