Πλήρωσε τα λάθη της η Εθνική

21:54 15/7/2014 - Πηγή: AEK365

Τα πολλά λάθη, σε κρίσιμα σημεία, κόστισαν στην Ελλάδα την ήττα (60-58) από την Ισπανία στον δεύτερο αγώνα της Β' φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων, κάτι που μειώνει αρκετά τις ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Κώστα Μίσσα είχε κάκιστα ποσοστά από την περιφέρεια στο ξεκίνημα του αγώνα, κατάφερε να επιστρέψει και να πάρει προβάδισμα, όμως, στο τελευταίο δεκάλεπτο πλήρωσε δυο σημαντικά πράγματα που χάρισαν τη νίκη στους Ισπανούς. Το πρώτο, ήταν η αποβολή του κορυφαίου

ως εκείνη τη στιγμή, Γιώργου Διαμαντάκου, με το πέμπτο φάουλ του, και το δεύτερο, τα απανωτά λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ σε κρίσιμα σημεία, τα οποία επέτρεψαν στους Ισπανούς να προσπεράσουν και να φτάσουν στη νίκη με 60-58.

Πλέον, η Ελλάδα περιμένει ήττα της Σλοβενίας στην αναμέτρηση με τη Λιθουανία απόψε, για να νικήσει κι αυτή αύριο τους Σλοβένους στο τελευταίο ματς του ομίλου για τη Β' φάση, έτσι ώστε να προκριθεί στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών που διεξάγεται στην Κρήτη.

Τα δεκάλεπτα: 22-12, 32-29, 41-46, 60-58

Keywords
Τυχαία Θέματα