Φιλικά… δοκιμών

20:36 19/5/2012 - Πηγή: AEK365

Την ευκαιρία να τσεκάρει κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται υπό δοκιμή στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ είχε ο Ντανιέλ Μπατίστα, σε δύο 45λεπτα φιλικά που πραγματοποιήθηκαν σήμερα (19/5) το απόγευμα στο Βέλο Κορινθίας, απέναντι στους Νέους της Ελλάς Βέλου και του ΑΟ Λουτρακίου. Οι «μικροί» της Ένωσης αγωνίστηκαν αρχικά απέναντι στους γηπεδούχους, τους οποίους κέρδισαν χάρη σε δύο γκολ του Κάραγα, του 17χρονου Ελληνοαυστραλού επιθετικού που ήρθε για δοκιμή από τις ακαδημίες

με τις οποίες συνεργάζεται η ΑΕΚ στην Αυστραλία. Σε αυτό το ματς αγωνίστηκαν οι Τσιώτρας, Πατσαλιάς, Γαρουφαλιάς, Ερέκι, Ντιμπιόκα, Παύλου, Γροντής, Κατσέλης, Κίσσας, Κάραγας και Βασιλόπουλος.
Στο δεύτερο 45λεπτο παιχνίδι, αυτό απέναντι στον ΑΟ Λουτρακίου, η ΑΕΚ ηττήθηκε με σκορ 4-1. Το γκολ για τους Κιτρινόμαυρους πέτυχε ένας άλλος Ελληνοαυστραλός, ο Πολ Κατσέτης, για τον οποίο αυτές της μέρες η ΑΕΚ κάνει προσπάθειες προκειμένου να ρυθμίσει το ζήτημα των ατομικών εγγράφων του και να υπογράψει μαζί του συμβόλαιο με... ένα χρόνο καθυστέρηση. Σε αυτό το 45λεπτο για την Ενωση αγωνίστηκαν οι Μάριο, Μάλτσι, Ντούμπερετ, Κοττίδης, Βασιλόπουλος, Αργυρίου, Κατσέτης, Παναγιωτόπουλος, Λαζαρίδης, Παπαδημητρίου, Καράγας.

Keywords
Τυχαία Θέματα