Μπαλοτέλι: Θα είμαι καλό παιδί…

20:22 19/5/2012 - Πηγή: AEK365

Τους τελευταίους μήνες ο Μάριο Μπαλοτέλι ήταν εκτός Εθνικής Ιταλίας, καθώς ο Τσεζάρε Πραντέλι τον είχε αποκλείσει περισσότερο για πειθαρχικούς λόγους. Πλέον ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι θα βρεθεί όπως όλα δείχνουν στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012 και υπόσχεται ό,τι θα έχει πολύ καλή συμπεριφορά στη διοργάνωση.
«Μην ανησυχείτε, δεν θα υπάρξουν προβλήματα στο Euro. Θα κρατήσω ήρεμο τον εαυτό μου. Ο Πραντέλι και ο Μαντσίνι είναι σπουδαίοι προπονητές. Έχω δουλέψει με αρκετούς στην καριέρα μου. Πρέπει να

τους ευχαριστήσω», είπε αρχικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω ονειρευτεί να αγωνίζομαι σε μία τέτοια διοργάνωση από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Το όνειρό μου, ήταν πάντα να φοράω τη φανέλα της Ιταλίας και αυτό θα γίνει πραγματικότητα πλέον. Μαζί με το Μουντιάλ είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση. Είμαι... αναμμένος για να ξεκινήσει η διοργάνωση», συνέχισε.
Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες, είπε: «Θα δώσω τα πάντα για να τα πάμε καλά. Όλη η ομάδα και εγώ θέλουμε να κάνουμε μία σπουδαία διοργάνωση και να δώσουμε ικανοποίηση στους Ιταλούς», κατέληξε για το Euro.

Keywords
Τυχαία Θέματα