«Φεύγει ο Μέσι το καλοκαίρι» (VIDEO)

14:53 22/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Λιονέλ Μέσι νιώθει προδομένος και έχει αποφασίσει στο τέλος της σεζόν να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα σύμφωνα με όσα υποστηρίζει σε ρεπορτάζ της η εκπομπή "Punto Pelota".
Το ρεπορτάζ αποδίδεται στον ατζέντη Φρανσουά Γκαγιάρδο και σε αυτό σημειώνεται το εξής: "Στα τέλη Σεπτεμβρίου, πριν δυο μήνες, ένας παίκτης της Μπαρτσελόνα και οι εκπρόσωποι του επικοινώνησαν με το κλαμπ. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε επανεκτίμηση του συμβολαίου του και οι Καταλανοί του υποσχέθηκαν ότι θα γίνει. Συμφώνησαν και σε μια αύξηση στις αποδοχές του. Μετά από ένα μήνα ο σύλλογος επικοινώνησε μαζί

του και του εξήγησε ότι δεν μπορούν να το κάνουν. Έτσι, μετά από ένα μήνα οι σχέσεις του συλλόγου και των συμβούλων του παίκτη χάλασαν.
Ο παίκτης έχει προφορική συμφωνία με άλλη ομάδα και τον Φεβρουάριο/Μάρτιο θα ξεκινήσει να προετοιμάζει την μεταγραφή του. Η απόφαση έχει ληφθεί. Ο Λέο Μέσι θα φύγει από το σύλλογο στο τέλος της χρονιάς".
Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη εκπομπή δεν είναι αξιόπιστη όπως έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν. Για παράδειγμα, ο Γκαγιάρδο είχε πει ότι ο Πέδρο θα φύγει επίσης από το Καμπ Νόου, είχε τονίσει ότι ο Τζον Τέρι πηγαίνει στη Βαλένθια, ενώ έστελνε και τον Ντιντιέ Ντρογκμπά στη Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, αν και τονίζει ότι είναι ατζέντης αναγνωρισμένος από τη FIFA, στις επίσημες λίστες τις Ομοσπονδίας δεν υπάρχει το όνομά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα