Φεύγει ο Γκουιντολίν από Ουντινέζε

11:03 14/5/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγα λεπτά αφότου η Ουντινέζε εξασφάλισε την συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν ξάφνιασε τους πάντες καθώς ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία καθώς, όπως είπε, νιώθει πολύ κουρασμένος.
Σε δηλώσεις του στο "Sky Sport Italia", ο 57χρονος τεχνικός τόνισε: "Είμαι χαρούμενος γιατί καταφέραμε να σημειώσουμε ένα ιστορικό επίτευγμα στο τέλος μιας συναρπαστικής σεζόν.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους ανταγωνιστές μας και να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου. Κανείς δεν το περίμενε αυτό και ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με την περσινή σεζόν. Τα εύσημα πηγαίνουν στους παίκτες μου, αφού ξεπέρασαν τις δύσκολες στιγμές που είχαμε μέσα στην σεζόν. Παρόλα αυτά, είμαι πολύ κουρασμένος και χρειάζομαι ξεκούραση. Νομίζω ότι χρειάζομαι λίγη ξεκούραση, αφού δέχτηκα πολλή πίεση την εφετινή σεζόν και δεν ξέρω αν η υγεία μου αντέξει και άλλη την επόμενη σεζόν, όπου θα έχουμε πενήντα αγώνες. Μέσα στις επόμενες μέρες θα μιλήσω με την διοίκηση, επειδή νιώθω την ανάγκη να αποσυρθώ για λίγο και δεν ξέρω αν θα είμαι έτοιμος ψυχολογικά στις αρχές της σεζόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα