NBA | Φόι: "Ο πάγκος μας... MVP!"

Οι Κλίπερς πήγαν για μάχη στο Μέμφις γνωρίζοντας ότι οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι γιατί έπαιζαν μπροστά στο κοινό τους, αλλά και το ψυχολογικό αβαντάζ λόγω του διπλού στο "Staples Center"... Ωστόσο, η παρέα του Κρις Πολ απέδρασε τελικά από την "FedExForum Arena", περνώντας στα ημιτελικά της Δύσης, με τον Ράντι Φόι να εκθειάζει τους... παγκίτες της ομάδας του!

Ο 28χρονος σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος πέτυχε μόλις 6 πόντους σε 22 λεπτά συμμετοχής, στάθηκε στην τεράστια συμβολή και στις βοήθειες που προσέφερε ο πάγκος των Κλιπς στη νίκη-πρόκριση με 82-72 επί των Γκρίζλις, σε μια χορταστική

σειρά.

"MVP ήταν ο πάγκος μας!", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός άσος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Οι παίκτες συνειδητοποίησαν τι έπρεπε να κάνουν. Είχαμε πολλά παιδιά με προβλήματα τραυματισμών, οπότε εμείς απλά συνεχίσαμε να πιέζουμε".

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι τέσσερις από τους πέντε αναπληρωματικούς που έριξε στο παρκέ ο Βίνι Ντελ Νέγκρο πέτυχαν μαζί 41 πόντους, όσους δηλαδή και η βασική πεντάδα του Λος Άντζελες! Στην επόμενη φάση των πλέι οφ, οι Κλίπερς έχουν πολύ δύσκολο έργο, καθώς αντιμετωπίζουν με μειονέκτημα έδρας τους Σπερς, οι οποίοι μαζί με τους Μπουλς είχαν το καλύτερο ρεκόρ (50-16) στο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα