Φερέιρα: Σας ευχαριστώ...

14:26 19/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του ζήτησε νίκη για να κλείσει θετικά η χρονιά και στην συνέχεια τους ευχαρίστησε για τα όσα περάσανε αυτή την σεζόν σε μια ομιλία που είχε χαρακτηριστικά αποχαιρετισμού.
Ο προπονητής

του Παναθηναϊκού απευθυνόμενος προς τους παίκτες αφού πρώτα ζήτησε νίκη κόντρα στην ΑΕΚ αύριο στο ΟΑΚΑ στην συνέχεια τόνισε: "Αύριο ολοκληρώνουμε μια δύσκολη σεζόν, θέλω να σας ευχαριστήσω για όσα ζήσαμε μαζί. Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι και ποιος δεν θα είναι το καλοκαίρι για την προετοιμασία για αυτό θέλω να σας πω ότι ζήσαμε ωραίες και δύσκολες στιγμές και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Όποιος από εσάς πάει στην Πορτογαλία το τηλέφωνο μου το έχει και δεν θέλω να διστάσει να ζητήσει το παραμικρό από εμένα. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια όλη την χρονιά και παλέψαμε κόντρα σε όλες τις δυσκολίες".

Για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ, ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Κουίνσι που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε ενώ άφησε εκτός αποστολής τους τιμωρημένους Κατσουράνη και Βιτόλο καθώς και τους τραυματίες Λέτο, Ρούντολφ, Σπυρόπουλο όπως επίσης και τους Ιωαννίδη, Σεϊταρίδη, Λαγό, Καπίνο και Φουρλάνο. Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Κοτσόλης, Βύντρα, Μαρίνος, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σιμάο, Ζέκα, Καραγκούνης, Νίνης, Κλέιτον, Πετρόπουλος, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Μπιάρσμιρ και Μαυρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα