Φαβορί στα Όσκαρ το «The Artist»

21:02 24/2/2012 - Πηγή: AEK365

Πρώτη σε όλα τα προγνωστικά των γραφείων στοιχημάτων έρχεται η ασπρόμαυρη ταινία «The Artist» για την απόκτηση του βραβείου Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και όχι μόνο!

Σε δυο μέρες είναι η τελετή απονομής των 84ων βραβείων Όσκαρ και

τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά!

Όπως κάθε χρόνο τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν τα δικά τους προγνωστικά για τα Όσκαρ. Για την 84η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ οι μπουκμέικερ δίνουν ως φαβορί -φυσικά- το The Artist, το οποίο εκτιμούν ότι θα κερδίσει σε αρκετές κατηγορίες.

Στην κατηγορία καλύτερης ταινίας από πολλές ιστοσελίδες στοιχημάτων οι μπουκμέικερ δίνουν απόδοση 1/9 στο The Artist. Ακολουθούν οι Απόγονοι με 28-1, Υπηρέτριες και Hugo με 25-1, Το Άλογο του Πολέμου με 50-1.

Τα Μεσάνυχτα στο Παρίσι, Moneyball, Δέντρο της Ζωής και Εξαιρετικά Δυνατά και Απίστευτα Κοντά δίνουν όλα απόδοση 100-1.

Αντίστοιχα, εάν κάποιος βάλει τα λεφτά του στον Μισέλ Χαζαναβίσιους, μάλλον δεν θα έχει μεγάλο κέρδος, αφού ο σκηνοθέτης εμφανίζεται ως φαβορί με απόδοση 1/6 στο Bodog.com. Ωστόσο, αν κάποιος ποντάρει στον Τέρενς Μάλικ του Δέντρου της Ζωής και κερδίσει μάλλον θα βγει μεγάλος νικητής καθώς δίνει απόδοση 66 προς 1!

Στην κατηγορία του Α' Ανδρικού Ρόλου υπάρχει μεγαλύτερο κονταροχτύπημα καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα vegasinsider.com, ο Ζαν Ντιζαρντέν δίνει απόδοση 5/7, ενώ ο Τζορτζ Κλούνεϊ 6/5. Οι υπόλοιποι φαίνεται πως δεν έχουν καμία τύχη.

Η ίδια ιστοσελίδα δίνει απόδοση 5/8 για τη Βαϊόλα Ντέιβις (οι Υπηρέτριες) και 5/4 για την Μέριλ Στριπ (5/4). Τα κέρδη θα είναι μεγαλύτερα εάν -τελικά- η Μισέλ Γουίλιαμς κάνει την έκπληξη και κερδίσει (δίνει απόδοση 15/1).

Πάντως, όπως κι αν είναι οι νικητές, όπως και κάθε χρόνο θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τα Όσκαρ ζωντανά από το aek365.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα