Στην τουαλέτα με το... smartphone!

20:42 24/2/2012 - Πηγή: AEK365

Οι εποχές αλλάζουν, το ίδιο και οι συνήθειές μας! Έτσι, φαίνεται μάλλον παρωχημένο πια να παίρνεις την εφημερίδα σου ή το περιοδικό σου και να πηγαίνεις στην τουαλέτα, τη στιγμή που η τεχνολογία σου προσφέρει αμέτρητες επιλογές!

Η κλασική αντρική συνήθεια έχει μεταλαχθεί πια και σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στην Βρετανία, οι άντρες στην πλειονότητά τους πλέον δεν ξεφυλλίζουν κάποια εφημερίδα στην τουαλέτα, αλλά διαβάσουν τις ειδήσεις ή ό,τι άλλο θέλουν από τις οθόνες των smartphones

τους!

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε η εταιρεία σαμπουάν Head & Shoulders, οι δυο στους τρεις Βρετανούς άντρες θα επιλέξουν να πάρουν μαζί τους σ'αυτό τον προσωπικό χώρο το κινητό τους, για να σερφάρουν στο ίντερνετ, ενώ μόνο ο ένας στους τρεις επιλέγει ακόμα την παραδοσιακή εφημερίδα.

Επιπλέον, σύμφωνα με την έρευνα, οι σύγχρονοι άνδρες περνούν στο μπάνιο περισσότερη ώρα ακόμα και από τις γυναίκες, δηλαδή 19 λεπτά την ημέρα, έναντι των 18 που περνούν οι γυναίκες. Μάλιστα το ποσοστό των αντρών που κάνουν μπάνιο δυο φορές την ημέρα είναι διπλάσιο από το αντίστοιχο των γυναικών (19% και 9%).

Ωστόσο, όπως καταλήγει η έρευνα, το δωμάτιο του μπάνιου για τους άντρες φαίνεται να είναι περισσότερο ένας χώρος που μπορούν να συγκεντρώσουν τις σκέψεις τους καλύτερα και να χαλαρώσουν παρά ένας χώρος καλλωπισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα