Η ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

20:42 24/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΕΝΩΣΙΤΕΣ ,

Με ικανοποίηση παρακολουθούμε όλοι οτι επιτέλους πέφτουν οι γέφυρες και επανέρχεται το καλό κλίμα στην ΑΕΚ.

Η συνάντηση στη Μεγάλη Βρετάνια.

Η συνάντηση του Ντέμη με την Οringinal άλλο ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Ευχόμαστε όλη οι μέτοχοι του 2004 να πράξουν το ίδιο, να θυμηθούν οτι υπάρχει η ΑΕΚ και να κάνουν το χρέος τους , αυτό που τα τελευταία χρόνια φωνάζουν όλοι

οι οπαδοί οργανωμένοι και μη , να πληρώσουν τα χρέη τους και να παραδώσουν μια καθαρή ομάδα σε όποιον υγιή επενδυτή ή σχήμα για να πάει την ομάδα εκεί που της πρέπει.

Δυστυχώς το όνειρο του 2004 έγινε εφιάλτης , πιθανός αποκλεισμός από Ευρώπη, πιθανός υποβιβασμός, ασφράγιστα εισιτήρια, αγωνιστικός ξεπεσμός, άδειο γήπεδο περαστικοί πρόεδροι και διοικήσεις και πόσα άλλα...

Άν η ομάδα του 2004 θέλει να σώσει την υστεροφημία της ας κάνει αυτό που προστάζει η ιστορία της ΑΕΚ και επιθυμούν όλοι οι οπαδοί της για να μπορούν έστω και την ύστατη στιγμή να μπορούν να τους κοιτάνε στα μάτια.

Η επόμενη μέρα όμως με τίποτα δεν πρέπει να είναι ίδια με την σημερινή.

Παράγοντες και οπαδοί όλοι οι εμπλεκόμενοι να καταλάβουμε επιτέλους τα λάθη μας και να αφήσουμε την ομάδα να ανασάνει από τα βαρίδια του παρελθόντος.

Αν τα πρόσωπα παραμείνουν τα ίδια είναι σίγουρο οτι θα είναι θέμα χρόνου να φάμε την ίδια ξαναζεσταμένη σούπα.

Δεν θέλουμε με τίποτα να πιστέψουμε αυτά που ακούγονται σαν φήμες και γράφονται στο διαδίκτυο οτι οι μέτοχοι του 2004 επιστρέφουν γιατί είδαν ξανά ψωμί στην ΑΕΚ είτε λόγω των χρημάτων Ψωμιάδη, είτε λόγω πιθανής κατασκευής του γηπέδου είτε γιατί δεν πάνε καλά οι δουλειές τους λόγω κρίσης και ένα σωρό άλλους λόγους ,φήμες που μόνο εμετό προκαλούν στον κάθε Ενωσίτη.

Με την ευκαιρία ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κύριο Παππά, δεν θυμόμαστε πότε ήταν η τελευταία που κάποιος Ενωσίτης έκανε μία παρόμοια κίνηση.

Στον πλανήτη ΑΕΚ κάθε μέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις, συνήθως δυσάρεστες, ας ελπίσουμε οτι επιτέλους θα ξημερώσει και μια ευχάριστη μέρα που θα σηματοδοτήσει καινούργιες χρυσές σελίδες στην ιστορία της αγαπημένης μας ομάδας.

Σ.Φ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1962 - DEDENDERS Εσπερίδων 95 Καλλιθέα 2109594135

Keywords
Τυχαία Θέματα