Φαν Χάαλ: Θέλει να μας αποφύγει η Βραζιλία

22:09 22/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Λουίς φαν Χάαλ ρωτήθηκε για το αν θέλει ν' αποφύγει τους Βραζιλιάνους στη φάση των «16» με τον Ολλανδό να τονίζει: «Δεν θέλω να αποφύγω τη Βραζιλία. Θέλω ειλικρινά να κατακτήσω την 1η θέση του ομίλου, ανεξάρτητα από το εάν ο αντίπαλος θα είναι η Βραζιλία ή όχι. Αλλά νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι η Βραζιλία δεν θα θέλει να μας αντιμετωπίσει, αφού παίζουμε καλά, και σημειώνουμε φανταστικά γκολ». Όσο για τη γκρίνια του ολλανδικού Τύπο τόνισε; «Παίζουμε ένα στυλ

ποδοσφαίρου πολύ επιθετικό. Πρέπει να το αντιληφθούν και τα ολλανδικά ΜΜΕ αυτό. Οι παίκτες μου θέλουν να παίζουν επιθετικά και είμαι πολύ υπερήφανος γι αυτό.

Ακόμη κατηγόρησε τον ολλανδικό Τύπο για αποκάλυψη των αγωνιστικών... μυστικών της Ολλανδίας: «Δε θέλω ο αντίπαλος να ανακαλύπτει την ομάδα εγκαίρως. Αλλά μετά τις τελευταίες ημέρες, ο ολλανδικός Τύπος προσπαθεί να ανακαλύψει την ομάδα. Δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα γιατί λειτουργούν εναντίον μας. Εμείς οι Ολλανδοί πρέπει να είμαστε ενωμένοι, αλλά από ότι βλέπω δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα