Αδιανόητο δράμα για την Λας Πάλμας του Μιλοβάνοβιτς (VIDEO)

21:24 22/6/2014 - Πηγή: AEK365

Έναν απίστευτο ποδοσφαιρικό εφιάλτη έζησε η Λας Πάλμας του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Η ομάδα από τα Κανάρια ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι τις καθυστερήσεις με το ματς να διακόπτεται αφού οι οπαδοί της είχαν μπει στο γήπεδο να πανηγυρίσουν. Όταν αυτό ξεκίνησε και πάλι η Κόρδοβα κατάφερε να ισοφαρίσει και να "κλέψει" το εισιτήριο για την Λίγκα με το εκτός έδρας γκολ αφού το πρώτο ματς είχε λήξει ισόπαλο χωρίς γκολ.
Πρωταγωνιστής του ματς

ο γνωστός μας από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, Ραούλ Μπράβο. Ο βετεράνος αμυντικός έκανε τραγικό λάθος στο 48' από το οποίο προήλθε και το γκολ του Απόνιο. Πέραν αυτού ο Μπράβο έκανε και πέναλτι το οποίο όμως δεν έδωσε ο διαιτητής. Στο τέλος όμως ήταν αυτός που έκανε τη σέντρα από την οποία προήλθε το 1-1 με σκόρερ τον Ντάβιλα.
Ενάμιση λεπτό πριν λήξει το ματς κι ενώ η Λας Πάλμας προηγούταν ο κόσμος της μπήκε στο γήπεδο πανηγυρίζοντας, Ο διαιτητής διέκοψε το ματς και απείλησε να μην επιστρέψει. Τελικά μετά από παρέμβαση των ανθρώπων της Λας Πάλμας τα πνεύματα ηρέμησαν και ενώ όλοι περίμεναν να γιορτάσουν, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, ήρθε το σοκ.
Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς λοιπόν αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα... φαρμακωμένος αφού είδε τον μεγάλο στόχο που κι αυτός προετοίμαζε δύο χρόνια να χάνεται στο τελευταίο λεπτό του τελευταίου αγώνα της χρονιάς. Αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο αναμένεται να υπογράψει και να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ παίρνοντας την θέση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα