«Βλέπει» Μπονσού ο Ολυμπιακός!

21:46 22/6/2014 - Πηγή: Bam

Ο Λαφαγιέτ έκανε τη μεταγραφική… αρχή στον Ολυμπιακό, καθώς πλέον το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» στρέφεται για ενίσχυση στη θέση «5», με τον Ποπς Μενσά-Μπονσού να είναι πολύ ψηλά στη λίστα!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Ολυμπιακό, αφού μετά την ανακοίνωση του Όλιβερ Λαφαγιέτ, οι «ερυθρόλευκοι» φορτσάρουν για την απόκτηση ψηλού! Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τις σίγουρες αποχωρήσεις των Σέντρικ

Σίμονς και Μίρζα Μπέγκιτς, αναζητά τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Μπράιαν Ντάνστον στη frontline και αυτός που βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα του, είναι ο Ποπς Μενσά-Μπονσού!

Ο Βρετανός πάουερ φόργουορντ, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ομάδα του Πειραιά, ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Τουρκία με τη Γαλατασαράι και πλέον είναι ελεύθερος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πρόκειται για έναν ψηλό (2,06μ.) που είναι αρκετά αλτικός, με γρήγορα πόδια και με έφεση στο ριμπάουντ,στοιχεία που θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Στο τουρκικό πρωτάθλημα ο 30χρονος διεθνής είχε κατά μέσο όρο 8,9 πόντους, 6,1 ριμπάουντ, 0,4 ασίστ, 0,4 κλεψ. και 0,3 κοψ., ενώ αντίστοιχα στην Ευρωλίγκα είχε 8,4 πόντους, 6,5 ριμπάουντ, 0,5 ασίστ, 0,4 κλ. και 0,4 κοψ.

Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού είχε γίνει πιο… γνωστός στο «ερυθρόλευκο» κοινό, μετά το επεισόδιο που είχε με τους Μίρζα Μπέγκιτς και Γιώργο Πρίντεζη στο ΣΕΦ, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γαλατασαράι τον περασμένο Οκτώβρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα