Φαν Χάαλ: Ρωτήστε τον Ντε Χέα, όχι εμένα

12:05 25/4/2015 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν δημοσιεύματα που συνδέουν τον Νταβίντ Ντε Χέα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Λουίς Φαν Χάαλ υποστήριξε πως ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι εκείνος που θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σε δηλώσεις του ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε: "Μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει. Θέλω να μείνει. Ο παίκτης θα αποφασίσει. Μπορεί να πει ναι, μπορεί να πει και όχι. Θα πρέπει να ρωτήσετε τον Ντε Χέα αν θα μείνει, όχι εμένα. Πρέπει να υπογράψει. Του προσφέραμε πολλά

χρήματα".
Για το ενδεχόμενο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κινηθεί για τον Μέμφις Ντεπάι, ο Φαν Χάαλ είπε πως "δεν συζητάω τέτοια θέματα με τα μίντια", ενώ για τη περίπτωση του Ιλκάι Γκουντογκάν δήλωσε: "Εξαρτάται από πολλά πράγματα στην αγορά. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε. ΟΚ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχεται να αγοράσει ένα παίκτη. Δεν είναι τόσο απλό. Είναι πλεονέκτημα ότι οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν νωρίς, αλλά εξαρτάται πάντα από την αγορά.
Ποιοι παίκτες είναι ελεύθεροι, ποιοι παίκτες είναι προς πώληση. Δεν είναι τόσο εύκολο και δεν θέλω να αγοράσω τον οποιονδήποτε. Πρέπει να ταιριάζει στο προφίλ της θέσης που ψάχνουμε και στη φιλοσοφία μου. Στο τέλος ο παίκτης θα αποφασίσει. Ούτε ο προπονητής της ομάδας του, ούτε ο προπονητής της ομάδας που θέλει να τον αγοράσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα