Αντσελότι: Να παίξουμε σε δεύτερο σερί τελικό

11:40 25/4/2015 - Πηγή: AEK365

Στο δρόμο για το 11ο Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γιουβέντους με τον Κάρλο Αντσελότι να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την πρώην ομάδα του και να υπογραμμίζει πως στόχος της Ρεάλ είναι η συμμετοχή στον τελικό, όπως πέρυσι.
Σε δηλώσεις του ο Ιταλός τεχνικός της Πρωταθλήτριας Ευρώπης τόνισε: "Η Γιουβέντους είναι ένα κλαμπ με τεράστια ιστορία που επιστρέφει στους ημιτελικούς μετά από 12 σεζόν. Κάνει μια πολύ καλή σεζόν και ουσιαστικά έχει κερδίσει το

πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αφοσιωθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να πετύχουμε το όνειρό μας, που είναι ένας ακόμη τελικός μετά από τον περυσινό. Πρέπει να είμαστε στη καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η ομάδα που έπαιξε με την Ατλέτικο, να παίξει με τον ίδιο ενθουσιασμό και το ίδιο πάθος".
Στη συνέχεια, ο Αντσελότι δήλωσε: "Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ πέρυσι στον ημιτελικό με τη Μπάγερν Μονάχου, δημιουργώντας φανταστική ατμόσφαιρα. Μας βοήθησαν πολύ και στον προημιτελικό φέτος. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και είχαν τον ίδιο ενθουσιασμό με εμάς. Όλα πήγαν καλά και ελπίζω να συνεχιστούν με τον ίδιο τρόπο στα ημιτελικά".
Δηλώσεις για την κλήρωση έκανε και ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο με τον διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης να λέει πως "πέρυσι είχαμε θεωρητικά τη δυσκολότερη κλήρωση και τελικά αποδείχθηκε μια πολύ μεγάλη μάχη κόντρα στη Μπάγερν. Παίζουμε με μια σπουδαία αντίπαλο που αμύνεται καλά και είναι προετοιμασμένη τακτικά για να τα δώσει όλα. Παίζουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας, που μπορεί να αποδειχθεί πλεονέκτημα για εμάς και φυσικά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι.
Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας. Έχουμε ένα μεγάλο ημιτελικό μπροστά μας, ανάμεσα σε δυο πολύ έμπειρες ομάδες και παίκτες κορυφαίας ποιότητας".

Keywords
Τυχαία Θέματα