Φαν Χάαλ: Εξαιρετικό να κερδίζεις τρεις φορές τη Λίβερπουλ

19:33 22/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ και ο Λουίς Φαν Χάαλ υπογράμμισε πόσο σπουδαίο είναι για την ομάδα να κερδίζει τρεις φορές φέτος τη μεγάλη της αντίπαλο.
Σημειώνεται πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε και τα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος ενώ τον Αύγουστο είχε επικρατήσει στο Champions Cup στις ΗΠΑ.
Μετά το τέλος του αγώνα στο "Άνφιλντ", ο Ολλανδός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Είναι

σημαντικό που έχουμε αποκτήσει μεγαλύτερη απόσταση από τις θέσεις 5, 6, 7. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό για τους οπαδούς, γιατί νικήσαμε τη Λίβερπουλ τρεις φορές φέτος".
Επίσης, ο Λουίς Φαν Χάαλ δήλωσε: "Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Ίσως το ίδιο καλά όπως με τη Τότεναμ, αλλά η εικόνα μας ήταν αντίθετη στο δεύτερο ημίχρονο. Συμβαίνει πάντα, όποια ομάδα έχει το αριθμητικό πλεονέκτημα να... ξεχνά να πιέζει. Χάσαμε χωρίς λόγο πολλές μπάλες και βάλαμε τη Λίβερπουλ στο παιχνίδι.
Γενικά, όμως, κρατήσαμε μπάλα και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ. Όχι μεγάλες ευκαιρίες, αλλά προϋποθέσεις. Είχα πει πως όποιος κατάφερνε να ανταπεξέλθει στη πίεση του αντιπάλου, θα έπαιρνε και τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα