Το τέλος ενός θρύλου: Ο Ρόκο Σιφρέντι αποσύρεται

19:32 22/3/2015 - Πηγή: AEK365

Έγινε γνωστός ως ο «Ιταλός Επιβήτορας» και σίγουρα όχι άδικα καθώς είναι αυτός που διαμόρφωσε την ευρωπαϊκή βιομηχανία πορνό.

Όλα αυτά όμως θα αποτελέσουν πλέον ιστορία καθώς μετά από περισσότερες από 1.300 ροζ ταινίες, ο Ρόκο Σιφρέντι ανακοίνωσε ότι αποσύρεται.

Σημαντικό ρόλο για την απόφασή του έπαιξε η συμμετοχή του στο ιταλικό «Survivor». Όπως εξομολογήθηκε

σε φίλο του «ποτέ δεν ένιωσα τόσο γυμνός, όπως ένιωσα εκεί. Έμεινα μόνος και μου δόθηκε αρκετός χρόνος να σκεφτώ τι είναι σημαντικό. Και συνειδητοποίησα ότι δεν θέλω να χάσω την σύζυγό μου. Οπότε, θα αφήσω το πορνό».

Έτσι, τώρα θα αφιερωθεί στη σύζυγό του, Ρόζα Καρατσιόλο, επίσης πορνοστάρ, καθώς και στους δύο γιους του, Λορέντσο και Λεονάρντο.

Ο 50χρονος Ρόκκο Αντόνιο Τάνο, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Σιφρέντι είναι ένας από τους θρυλικότερους ερμηνευτές της βιομηχανίας του πορνό. Στα τριάντα χρόνια καριέρας του ρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 1.300 ταινίες ενώ στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του συνευρέθηκε με 4000 διαφορετικές γυναίκες.

Πάντως, ο Σιφρέντι είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται και το 2004, για να επικεντρωθεί τότε στη σκηνοθεσία και την παραγωγή.

Ωστόσο, πέντε χρόνια μετά έκανε το come back του αναλαμβάνοντας δράση στα στούντιο της Καλιφόρνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα