«Καθάρισε» Εργοτέλη και πλέι-οφ ο Αστέρας

19:17 22/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: «Κολοκοτρώνης»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης

Έυκολο έργο είχεο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στον Εργοτέλη του οποίου και επικράτησε με 2-1 για την 29η αγωνιστική. Κουρμπέλης και Μπαράλες τα γκολ με τον Αργεντινό να ανεβαίνει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. «Κλείδωσαν»

τα πλέι-οφ οι Αρκάδες, δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό ο Εργοτέλης.

Ο Αστέρας μπήκε στο ματς με στόχο να το «καθαρίσει» από νωρίς και να μην μπλέξει και το πέτυχε. Μόλις στο 9' ο Κουρμπέλης έκανε το 1-0 με ωραία κεφαλιά. Ήσυχα και αθόρυβα οι Αρκάδες έφτασαν και στο 2-0 στο 44' με τον Μπαράλες να κερδίζει πέναλτι και λίγο αργότερα να «νικάει» τον Καβουσάκη.

Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε το δεύτερο ημίχρονο με τον Αστέρα να κρατάει μπάλα, να έχει δοκάρι με τον Ρόλε στο 58' σε ένα βαρετό 45λεπτο μιας και το ματς είχε κριθεί από το πρώτο ημίχρονο.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Εργοτέλη σημειώθηκε στο 80' όταν οι Κρητικοί είχαν τριπλή χαμένη ευκαιρία να ξανα μπούν στο ματς, με Λυκογιάννη, Τσιλάς και Ολαϊτάν αλλά χωρις αποτέλεσμα.

Ο Εργοτέλης, εκμεταλλευόμενος την «χαλαρότητα» των γηπεδούχων πίεσε περισσότερο στα τελευταία λεπτά, είχε δοκάρι με τον Χαλκιαδάκη στις καθυστερήσεις και λίγο πριν το τέλος μείωσε με ένα αυτογκόλ του Ζησόπουλου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Γκοϊάν(42' Ζησόπουλος), Σανκαρέ, Μουνάφο(69' Τιε Μπι), Κουρμπέλης, Μάσα(77' Λομπάτο), Μπαράλες, Ρόλε, Μπαντιμπανγκά

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Λυκογιάννης, Γκορκς, Λουβιόν, Μπόε-Καν, Κοζορώνης(64' Καζναφέρης), Καλέ, Ουλά(64' Μπρούνο), Ολαϊτάν, Σολάρι(73' Τζίλας)

Keywords
Τυχαία Θέματα