«Εξώδικο στην ΕΕΑ»

18:27 20/9/2012 - Πηγή: AEK365

Οι Ίκαροι Σερρών πρόκειται να κινηθούν νομικά εναντίον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπως διεμήνυσε ο πρόεδρος της ομάδας, Άρης Αθανασιάδης. «Δεύτερη χρονιά συνεχόμενη συναντάμε κάτι τέτοιο. Πέρυσι έγινε πρωτάθλημα με 13 ομάδες και στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι έγινε αδικία για τους Ικάρους αλλά ο ίδιος το προκάλεσε. Φέτος, ενώ υπήρχε αλλαγή προέδρου και υπήρχαν δεσμεύσεις ότι θα κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες. Ενώ ακόμη 4 ομάδες δεν έχουν

πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής, έγινε η κλήρωση. Έχουν καταργηθεί όλοι οι νόμοι. Εάν δε τελεσιδικήσει αυτή η ιστορία θα την κυνηγήσουμε μέχρι τέλους. Πέρυσι μας κοίμισαν. Τα στοιχεία όμως που έχουμε και οι πληροφορίες λένε πως...αν δε καταργηθούν τα πάντα, οι Ίκαροι θα είναι στην Α1. Ξεκινήσαμε στις 25 Ιουλίου να στέλνουμε τα έγγραφα μας με τα οποία ζητούσαμε να τηρηθούν οι νόμοι και οι διαδικασίες. Επισκεφτήκαμε τον κ. Βασιλακόπουλο. Μας είχε διαβεβαιώσει πως θα προκύψει θέση στην Α1 για τους Ικάρους με τα δεδομένα που είχε. Στη συνέχεια μια τροπολογία που πέρασε για το ποδόσφαιρο όσον αφορά τις ενημερότητες, ευνόησε και το μπάσκετ και φτάσαμε σε ένα σημείο, ακόμη να περιμένουμε. Θεωρώ ότι ο Απόλλων Πατρών, ο Πανελευσινιακός και η Καβάλα έχουν πρόβλημα και υπάρχουν και ακόμη 2 ομάδες στις οποίες θα προκύψει πρόβλημα σε 10 ημέρες» ήταν τα λόγια του Κου Αθανασιάδη ο οποίος συμπλήρωσε:

«Θα στείλουμε εξώδικο στην Ε.Ε.Α με το οποίο θα ζητάμε η απόφαση τους την Τετάρτη να είναι τελική διότι διαφορετικά θα κινηθούμε νομικά εναντίον τους. Δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα, δε ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα είμαστε. Δε μπορούμε να κανονίσουμε τίποτα. Με τον κ. Ιωαννίδη δε μπορέσαμε να βρεθούμε αλλά έγινε μια επαφή με την κ. Κόλλια που του μετέφερε το θέμα μας. Ο κ. Ιωαννίδης θέλοντας να φτιάξει το ποδόσφαιρο όπως υπήρχαν τα συμφέροντα, μας τα χάλασε στο μπάσκετ. Είμαστε μακριά από τα κέντρα αποφάσεων και είμαστε κάπως αδύναμοι. Για άλλους είναι πιο εύκολο. Θα ενημερώσουμε και τους βουλευτές για να κάνουν και αυτοί μια πίεση. Οι Ίκαροι είναι υπόθεση των Σερρών».

Keywords
Τυχαία Θέματα