«Εξάψαλμος» Μπάρτον σε Χότζον

16:21 9/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Τζόι Μπάρτον ξέσπασε με την βοήθεια του Twitter με τον Άγγλο μέσο να εξαπολύει επιθέσεις κατά πάντων αλλά κυρίως κατά του Ρόι Χότζον και του μέσου της Λίβερπουλ Τζόρνταν Χέντερσον.
Αρχικά ο Μπάρτον έγραψε: "Όταν ο Χέντερσον είναι στην αποστολή, τότε κάθε Άγγλος που δεν έχει κληθεί, μπορεί να νιώθει αδικημένος. Ναι, εύχομαι να ήμουν εκεί, αλλά δεν είμαι".
Το επόμενο μήνυμα έλεγε: "Όλοι νομίζουν ότι είναι άρρωστο να το λες. Η Λίβερπουλ είχε άθλια σεζόν και έξι παίκτες της είναι στο Euro.

Επιλογή με βάση τη φόρμα... Το γεγονός ότι οι Χολτ, Ρίτσαρντς, Κάρικ, Φέρντιναντ, Οσμάν, Στάριτζ κλπ δεν είναι στην αποστολή είναι μία παρωδία".
Ο Μπάρτον ήταν ασυγκράτητος και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό: "Ειλικρινά ελπίζω η Αγγλία να τα πάει καλά. Αυτό που λέω είναι ότι δεν νομίζω πως θα τα καταφέρουμε και αυτό είναι κάτι που με τσαντίζει. Εάν όλοι είναι καλά, όταν γυρίσει ο Ρούνεϊ έχουμε μία αξιοπρεπή 11άδα. Εάν όμως κάποιος παίκτης- κλειδί χτυπήσει, τότε τελειώσαμε. Τρία παιχνίδια σε οχτώ, εννιά μέρες επιβαρύνουν το σώμα των ποδοσφαιριστών. Εάν κάποιος έχει τραυματισμό από μία μεγάλη σεζόν, αυτό θα φανεί. Δεν είμαι απαισιόδοξος, αλλά ρεαλιστής".
Ο μέσος της Κ.Π.Ρ. δεν ξέχασε τους δημοσιογράφους γράφοντας: " Είμαι κάτι παραπάνω από κατάλληλος να εκφέρω γνώμη για το θέμα αυτό. Όχι μόνο παίζω 10 χρόνια στην Premiership, αλλά επίσης έχω παίξει μαζί και ενάντια στους περισσότερους από αυτούς. Εάν οι εφημερίδες γνωρίζουν όσα υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν, θα έπρεπε να παίζουν αντί να κακογράφουν".
Ο Μπάρτον ολοκλήρωσε το ρεσιτάλ του λέγοντας: "Μετά από αυτό το απόσπασμα σοφίας, φεύγω για την παραλία. Να έχετε ένα όμορφο Σάββατο".

Keywords
Τυχαία Θέματα