Αλόνσο: Πιο δυνατοί οι Ιταλοί με τα προβλήματα

16:12 9/6/2012 - Πηγή: AEK365

Για τον τρίτο όμιλο του EURO 2012 η Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Ιταλία την Κυριακή με τους Ιταλούς να προετοιμάζονται και πάλι εν μέσω αποκαλύψεων για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων αλλά με τον Τσάμπι Αλόνσο να υποστηρίζει πως αυτά τα προβλήματα κάνουν τον αντίπαλο πιο δυνατό.

Σε δηλώσεις του ο διεθνής μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Περιμένουμε ένα πολύ σκληρό και δύσκολο παιχνίδι, γιατί πρόκειται για μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Ακόμα και τα προβλήματα που τους δημιουργήθηκαν

σχετικά με τα σκάνδαλα που ξέσπασαν μπορούν να τους κάνουν ακόμα πιο επικίνδυνους, γιατί τα προβλήματα σε κάνουν δυνατότερο. Έχουμε αναλύσει τον τρόπο που παίζουν. Ξέρουμε αρκετά καλά την τακτική τους. Και εκείνοι θα θέλουν και θα προσπαθήσουν να αναλύσουν το δικό μας παιχνίδι αντίστοιχα. Ωστόσο, αυτό δεν επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε το ματς. Θα δούμε αν θα παίξουν με δύο επιθετικούς μπροστά. Έχουμε αναλύσει αρκετούς εναλλακτικούς τρόπους παιχνιδιού. Η αναμέτρηση θα είναι πολύ δύσκολη, γιατί έχουν πολύ καλούς παίκτες και αυτή τη στιγμή οι Ιταλοί παίζουν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου".
Για τα κρούσματα ρατσιστικών επιθέσεων σε Ουκρανία και Πολωνία στην διάρκεια της διοργάνωσης, ο Τσάμπι Αλόνσο δήλωσε: "Ο ρατσισμός είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα. Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα κρούσματα και κάποια στιγμή να εξαφανιστούν τελείως, γιατί δεν είναι αυτό το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε. Ελπίζουμε να αποφύγουμε τέτοιες αντιδράσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα