Έβανς: Το φτύσιμο είναι για τους ηλίθιους

14:44 21/3/2015 - Πηγή: AEK365

Με έξι αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Τζόνι Έβανς επειδή έφτυσε τον Παπίς Σισέ της Νιουκάστλ, ωστόσο ο Βορειοϊρλανδός ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται πως δεν έφτυσε τον αντίπαλο του σημειώνοντας πως το φτύσιμο είναι για τους ηλίθιους.
Σε δηλώσεις του ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζόνι Έβανς, τόνισε: "Δεν είχα πρόθεση να φτύσω έναν αντίπαλο, οπότε δεν μπορούσα ποτέ να δεχθώ τη κατηγορία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Το να φτύσεις κάποιον είναι από τα πιο αηδιαστικά πράγματα που μπορείς να κάνεις. Είναι... λίγο. Δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να το κάνω.

Μοιάζεις με ηλίθιο.
Μπορώ απολύτως να καταλάβω ότι ο κόσμος το βλέπει κάπως και δικαίως δεν το δεχόμαστε, τόσο στη κοινωνία μας όσο και στο βρετανικό ποδόσφαιρο. Αλλά εγώ μπορώ να πάω σπίτι μου και να δω τη μητέρα και τον πατέρα μου στα μάτια. Αν όντως είχα φτύσει κάποιον, θα αηδίαζαν που θα με έβλεπαν.
Δεν μεγάλωσα έτσι στη Βόρειο Ιρλανδία. Η μαμά και ο μπαμπάς μου θα με κατσάδιαζαν, αν το είχα κάνει.
Έχω συνήθεια να φτύνω γενικά και αυτό είναι κάτι που ενοχλεί τη γυναίκα μου. Προσπαθώ να το σταματήσω. Στη προπόνηση μέσα στην εβδομάδα πήγα να φτύσω και σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να το κάνω και προσπάθησα να σταματήσω τον εαυτό μου. Είναι κάτι που το δουλεύω".

Keywords
Τυχαία Θέματα