Χόλιγουντ κατά Μουρίνιο

14:25 21/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει ανθρώπους που δεν τον γουστάρουν και στο χώρο του Χόλιγουντ, με τον ηθοποιό Βίγκο Μόρτενσεν να μη κρύβει πως σιχαίνεται τον Πορτογάλο τεχνικό στον οποίο ασκεί κριτική για τον τρόπο που καθοδηγούσε τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι η αγαπημένη ομάδα του Μόρτενσεν με τον ηθοποιό του Χόλιγουντ να δηλώνει στην ιστοσελίδα grantland: "Παρακολουθώ ποδόσφαιρο λίγο και υπάρχει ένας χαρακτήρας που σιχαίνομαι αλλά και που βρίσκω, ταυτόχρονα, διασκεδαστικό. Αυτός είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο προπονητής

της Τσέλσι.
Μου αρέσει η Ρεάλ Μαδρίτης και όταν ο Μουρίνιο ήταν προπονητής της, κατέστρεψε την ομάδα ψυχολογικά. Η ζημιά που έκανε στους οπαδούς και σε όλη τη δομή του συλλόγου θα κρατήσει για πολύ καιρό.
Την περασμένη εβδομάδα έπαιζε ρεβάνς με τη Παρί και η Τσέλσι είχε το αβαντάζ με το εκτός έδρας γκολ από το πρώτο παιχνίδι, ενώ η Παρί έμεινε άδικα με παίκτη λιγότερο λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Η Τσέλσι θα έπρεπε να τους είχε λιώσει, αλλά το παιχνίδι κατέληξε να είναι επικό και να κριθεί στα 120 λεπτά με δυο comeback των Παριζιάνων. Αν και έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα, η Παρί συνέχισε να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο ενώ η Τσέλσι έπαιζε για να μη χάσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα