«Έσπασε το ρόδι» η ΑΕΚ

02:35 25/10/2011 - Πηγή: AEK365

Η πέμπτη αγωνιστική της Α Εθνικής του ποδοσφαίρου σάλας ήταν η τυχερή για την ΑΕΚ. Η Ένωση ως τυπικά φιλοξενούμενη στο κλειστό γήπεδο του Γέρακα (μοιράζονται το ίδιο γήπεδο) επικράτησε του Αίαντα Παλλήνης με 2-1 και πήρε την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση. Αυτό το αποτέλεσμα διώχνει από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ το άγχος που υπήρχε μέχρι τώρα, λόγω των αποτελεσμάτων και των εμφανίσεων.

Η ΑΕΚ

μπήκε στον αγώνα αρκετά καλύτερη από τις προηγούμενες φορές και με καλές επιθετικές πρωτοβουλίες κατάφερε να φέρει το ματς στα μέτρα της και να πάρει προβάδισμα με 2-0. Στην συνέχεια αν και ο Αίας αύξησε την πίεση του, το μόνο που κατάφερε τελικά ήταν να μειώσει και να γράψει το τελικό σκορ 2-1.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις εξέδρες βρέθηκαν αρκετοί «κιτρινόμαυροι» οπαδοί , οι οποίοι δημιούργησαν εξαιρετικό κλίμα και με τα συνθήματά τους έδωσαν ώθηση στους παίκτες του Δημήτρη Κουνταρδά να βρουν τον παλιό τους εαυτό και να κερδίσουν εύκολα. Μάλιστα αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι υπήρχε κι ένας οπαδός, ο οποίος εκπροσώπησε την Original Μελβούρνης , ο οποίος ήθελε να δει από κοντά τα παιδιά που αγωνίζονται με τον Δικέδαλο στο στήθος απλά και μόνο για να ανεβάσουν τον σύλλογο στην κορυφή.

Τα γκολ για την ΑΕΚ: Τηλιγάδας, Ντέλος

Οι συνθέσεις της ΑΕΚ: Ξενάκης, Ντέλος, Μπακάλης, Τηλιγάδας, Σμυρλιάδης, Αλεξανδρόπουλος, Μήτρου, Μάρκου, Γεράρδης, Τόκας, Σταυρινός, Λεστάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα