Φιλικό με Ρουμανία

Μετά τη Ρωσία η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία. Αυτή θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο δεύτερο φιλικό που θα δώσει το Νοέμβριο.

Στις 11/11 η Ελλάδα θα φιλοξενήσει τη Ρωσία και τέσσερις ημέρες αργότερα θα ταξιδέψει στη Γερμανία (κατόπιν συμφωνίας με την εταιρεία

που θα έχει τα δικαιώματα) για να κοντραριστεί με τη Ρουμανία. Επίσης έχει δημιουργηθεί πρόβλημα με την ώρα έναρξης του φιλικού με τους Ρώσους, καθώς αν ξεκινήσει στις 21.45 ώρα Ελλάδος (22.45 ώρα Ρωσίας) τότε θα λήξει μετά τα μεσάνυχτα, κάτι που δεν επιθυμούν οι Ρώσοι. Ετσι ζήτησαν να ξεκινήσει νωρίτερα και πιθανότατα θα αρχίσει στις 20.00 ώρα Ελλάδος.

Αύριο εξάλλου επιστρέφει από την Πορτογαλία στην χώρα μας, ο Φερνάντο Σάντος και όλα δείχνουν ότι θα βάλει και την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με την ΕΠΟ για ακόμα δύο χρόνια. Παράλληλα το τεχνικό τιμ της «γαλανόλευκης» αναζητά το καλύτερο δυνατό προπονητικό κέντρο για την Εθνική ομάδα, ώστε να προετοιμαστεί τις ημέρες πριν την τελική φάση του Euro 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα