Έρχεται μεταγραφή για ΑΕΚ

17:43 15/7/2012 - Πηγή: AEK365

Οι ιθύνοντες της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ βρίσκονται σε επαφές με διάφορους παίκτες, ώστε να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα θέματα του ρόστερ. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν από αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί και συμφωνία με τον Κρέτση, ο οποίος θα βοηθήσει αρκετά την Ένωση με την εμπειρία του. Οι «κιτρινόμαυροι» απολαμβάνουν αυτές τις μέρες ξεκούρασης και ελπίζουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση στην επιστροφή τους στην προετοιμασία

στις 20 Αυγούστου στο γήπεδο της Φιλοθέης. Από εκεί και πέρα συνεχίζεται και το ξεκαθάρισμα στο υπάρχων ρόστερ με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.

Να σημειώσουμε πως συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των κουπονιών ενίσχυσης του τμήματος. Τα συγκεκριμένα κουπόνια τιμώνται στην τιμή των 25 ευρώ και ισχύουν για όλους τους αγώνες της ΑΕΚ. Μάλιστα οι ιθύνοντες της Ένωσης έχουν σκεφτεί πολλούς τρόπους για να προωθήσουν ακόμα περισσότερο την συγκεκριμένη κίνηση. Αρκετά πιθανό λοιπόν είναι να βραβευτεί κάποιο συγκεκριμένο νούμερο των κουπονιών ή κάποιος από τους οπαδούς να βρεθεί δίπλα στην ομάδα σε κάποιους από τους εντός έδρας αγώνες. Όλα αυτά ακόμα βρίσκονται υπό επεξεργασία και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχουν υπάρξει διευκρινήσεις.

Επίσης, να σημειώσουμε πως και οι οπαδοί της επαρχίας θα μπορούν να προμηθεύονται τα συγκεκριμένα κουπόνια έπειτα από συνεννόηση με τους υπεύθυνους της ομάδας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Νίκο Τσάπο μετά τις 15:00 στο 6987771578.

Keywords
Τυχαία Θέματα