Επιτέλους νίκη για Λάτσιο

21:56 3/11/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 4ος ΟΜΙΛΟΣ- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΑΣΛΟΥΙ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ: 1-0
Γήπεδο: Σταντιονούλ Τσεαχλάουλ
Σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε η Βασλούι κόντρα στην αδιάφορη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.
Η Σπόρτινγκ έδειξε από τα πρώτα λεπτά πως δεν καίγεται και τόσο πολύ για το ματς κι επέτρεψε στη Βασλούι να κάνει το παιχνίδι της. οι Ρουμάνοι είχαν τα ηνία του αγώνα και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ

στο 30ο λεπτό. Ο Πάβλοβιτς γέμισε στην περιοχή, οι αμυντικοί της Σπόρτινγκ ολιγώρησαν και ο Ζμέου έκανε το 1-0.
Η Σπόρτινγκ στην επανάληψη πίεσε για το γκολ και πιο συγκεκριμένα με τον Φαν Βολφσβίνκελ, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει τουλάχιστον το γκολ της ισοφάρισης.
ΒΑΣΛΟΥΙ: Τσερνιάουσκας, Παπ, Μιλάνοφ, Φάρκας, Ζμέου, Πάβλοβιτς (79' Κοστίν), Σανμαρτεάν (89' Γκεοργκίου), Νεάγκου (43' Γιοβάνοβιτς), Μπέλο, Αντάιλτον, Μιλισάβλιεβιτς.
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Μαρσέλο, Ροντρίγκες, Καρίσο, Αβάλντο, Σχάαρς, Καπέλ, Φερνάντες (65' Ρούμπιο), Ρινάουντο (12' Αντρέ Σάντος), Περεϊρίνια, Μποζίνοφ (46' Φαν Βολφσβίνκελ), Καρίγιο.


ΛΑΤΣΙΟ-ΖΥΡΙΧΗ: 1-0
Γήπεδο: Ολίμπικο
Την πρώτη της νίκη στο φετινό Europa League πέτυχε η Λάτσιο με 1-0 επί της Ζυρίχης.
Πολύ μέτριο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να έχουν μοιρασμένες ευκαιρίες. Η Ζυρίχη απείλησε πρώτη στο 2ο μόλις λεπτό με τον Τσικχαουί, ενώ ο Κλόζε απάντησε στις ευκαιρίες στο 7'. Τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ήταν μια όμορφη προσπάθεια του Κλόζε στο 44ο λεπτό.
Η Λάτσιο έγινε πιο επιθετική μετά και από την είσοδο του Σισέ και άνοιξε το σκορ στο 62ο λεπτό. Ο Σισιέ έστρωσε στον Ιταλό με όμορφο τακουνάκι και αυτός με πανέμορφο σουτ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Λεόνι. Η Λάτσιο είχε κι άλλες φάσεις για γκολ στη συνέχεια, αλά ο Λεόνι κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.
ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Ντίας, Ντιακιτέ, Ράντου, Τζάουρι (78' Κονκό), Λούλιτς (46' Μπρόκι), Λεντέσμα, Τσάνα, Σκούλι, Ρόκι, Κλόζε (46' Σισέ).
ΖΥΡΙΧΗ: Λεόνι, Τεσέιρα, Ροντρίγκες, Κοχ, Μπέντα, Σουαγκί, Αεγκέρτερ, Ντζούριτς (77' Σχενμπάχλερ), Τσικκχαουί (62' Μανίν), Αλφόνσε, Μεχμεντί (66' Τσερμίτι).

Keywords
Τυχαία Θέματα